Дорофєєва завагітніла від Кацуріна? Надя розповіла про цікаве положення після років бездітності з Дантесом

Надя Дорофєєва сколихнула мережу раптовим зізнанням про своє ставлення до дітей та своє положення на даний момент. Чи дійсно співачка вагітна?

Надія Дорофєєва та Володимир Дантес були у шлюбі 8 років. Фактично пара досі одружена, хоча насправді їхні стосунки завершилися.

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес
Надя Дорофєєва розповіла про цікаве положення

Після початку війни стало відомо про те, що співачка знайшла кохання з другом сім’ї Михайлом Кацуріним. А от Володимир Дантес далеко не ходив і також створив стосунки з колишньою дружиною свого конкурента Дашею Кацуріною. І хоча навколо цієї ситуації в соціальних мережах багато жартів, тим не менш, обидва романи досить серйозні.

Надя Дорофєєва розповіла про цікаве положення

Цікаво, що впродовж тривалого шлюбу Наді та Володимира фанати підозрювали, що пара не просто так не заводить дітей. Мовляв, можуть бути якісь проблеми, або ж хтось із партнерів просто не хоче спадкоємців. Натомість Надя завжди говорила про те, що дітлахи просто не на часі. Обидва — дуже молоді та перспективні творчі люди. А народженням спадкоємців можна зайнятися у більш підходящий час.

Нещодавно тема поповнення у родині знову виникла серед фандому Наді Дорофєєвої. На даний момент вона у стосунках з Кацуріним, тож шанувальники запідозрили, що її ставлення до дітей могло змінитися.

Надя Дорофєєва розповіла про цікаве положення

Спочатку фанати поцікавилися, чи дійсно Надя вагітна, як про це пліткують. Коли отримали негативну відповідь, знову запитали, чи являється вона чайлдфрі. Співачка знову відповіла “ні” і вирішила завершити спілкування зі своєю аудиторією.

При цьому вона підкреслила, що це питання було очікуваним. І дійсно, його Наді ставлять і з року в рік. Принаймні одна хороша новина для шанувальників артистки є — діти будуть, просто не зараз.

Схожі статті