Екс-віагрянка Надія Грановська вразила прихильників обличчям без гриму і пластики: “Наче 40, а виглядає на 60”

Колишня учасниця гурту "ВІА Гра" вразила шанувальників тим, як виглядає без макіяжу та фільтрів. Чому попри регулярні процедури для омолодження, зірку ледь не сплутали з бабусею?

Протягом майже 20 років музичний гурт “ВІА Гра” був одним з найпопулярніших колективів українського шоу-бізнесу. За час існування гурту у його складі змінилося понад 20 солісток. Навіть такі знамениті артистки, як Світлана Лобода та Вера Брежнєва співали у віагрянському колективі. Попри розпади деяких складів гурту, шанувальники продовжували слідкувати за життям та соціальними мережами екс-учасників.

Надія Мейхер та Віра Брежнєва
Надія Грановська вразила прихильників обличчям без гриму і пластики

Співачка Надія Грановська тричі покидала “ВІА Гру”, але через деякий час поверталась назад у колектив. Виконавиця має понад 300 тисяч підписників у інстаграмі та ділиться з глядачами своїм повсякденним життям. Весною артистка відсвяткувала свій 40 ювілей. Щоб якомога довше зберегти молодість та вроду, Грановська відвідує професійних косметологів, де виконує доглядові процедури. Останнім візитом у салон краси знаменитість поділилась з підписниками, виклавши відео в інстаграм.

Там Надія розповідає, яку процедуру виконує та чим вона корисна для шкіри. Омолоджую маску для співачки підібрав спеціаліст. Багато прихильників вважає, що зірка бездоганно виглядає на свій вік. Але так думають далеко не всі. У коментарях під відео можна знайти невтішні коментарі, де артистку порівняли ледь не з бабусею.

“Їй наче 40, а виглядає — на 60”, — написала підписниця Грановської.

Надія Грановська вразила прихильників обличчям без гриму і пластики

Проте зірку такі коментарі не чіпляють. Надія — прихильниця природної краси та не бажає позбавлятися років завдяки пластичним операціям. Екс-віагрянка більше довіряє омолоджуючим масажам, маскам та іншим доглядовим процедурам. Також виконавиця не соромиться показати себе фанатам без гриму та фільтрів, викладаючи фото та відео в соціальні мережі з повністю чистим від косметики обличчям.

Нагадаємо, що Надія Грановська одружена з 2014 року та має трьох дітей.

Схожі статті