Ігор Кондратюк вперше розповів, чому його сини не пішли захищати Батьківщину: мають проблеми зі здоров’ям

Відомий український телеведучий Ігор Кондратюк вперше розповів, чому його дорослі сини не пішли боронити Україну від ворога. Чим займається єдина донька шоумена та де працюють старші діти?

Ігор Кондратюк завжди був одним з найпопулярніших українських телеведучих. Суворий за характером, але доброзичливий та з почуттям гумору шоумен підкорив публіку ще у нульових, коли просунув у телеефіри шоу “Караоке на майдані”, яке стало одним з найрейтинговіших телепроєктів в Україні.

Попри те, що Ігор медійна людина, а життя публічних персон, як відомо, завжди піддається обговоренню та чуткам, Кондратюк намагався всіляко приховувати сімейні подробиці та не виносити сміття з хати. Відомо, що артист багато років одружений та має трьох дорослих дітей.

Ігор Кондратюк вперше розповів, чому його сини не пішли захищати Батьківщину

Найменша дитина, донька Поліна, закінчила школу з золотою медаллю, а зараз навчається в Америці на факультеті, де готують інженерів космічних систем. Дівчинка має велику жагу до знань та багато часу проводить за навчанням.

Також в інтерв’ю для ютуб-каналу “Rostyslove Production” продюсер розповів, чим зараз займаються його сини та чому вони не пішли до ЗСУ.

Старший хлопець, Сергій, проживає у Києві. Він займається монтуванням соціальних роликів. Середній син, Данило, працює у сфері маркетингу та організував волонтерський фонд для допомоги українській армії. Кондратюк зауважив, що сини підлягають лише під четверту мобілізаційну хвилю через свої проблеми зі здоров’ям. Але, зі слів шоумена, коли буде потрібно, боронити рідні землі підуть всі та навіть він сам, хоча й артист вже досяг 60-річного віку, коли заклик на військову службу більше не проводиться.

Прихильники артиста розкритикували знаменитість після його публічних відвертостей. У коментарях під інтерв’ю можна прочитати такі висловлювання: “Війна в Україні стосується кожного і захищати свою Батьківщину повинні всі”, “багато хлопців мають проблеми зі здоров’ям, просто прикриття хворобою”, “діти української еліти ніколи не підуть воювати, виховані так батьками”, та ще багато інших, невтішних коментарів.

Нагадаємо, що Ігор Кондратюк був суддею таких відомих творчих проєктів, як “Х-фактор” та “Україна має талант”.

Схожі статті