Екс-зять Пугачової підтримав війну після того, як його син від Орбакайте сховався за кордоном: “Все склалося”

Колишній зять Алли Пугачової Володимир Пресняков шокував аудиторію, підтримавши війну в Украіїні. До того ж не просто словом, але фінансово.

24 лютого чоловік Алли Пугачової Максим Галкін виступив проти війни, засудивши російську агресію і підтримавши українців. Зіркова родина зібрала речі і одразу ж переїхала до Ізраїлю. Спочатку сімейство офіційно заявляло про те, що це не еміграція і вони планують повертатися до росії.

Домробітниця примадонни розповіла правду про шлюб з Галкіним
Екс-зять Алли Пугачової підтримав війну

Втім, війна пішла зовсім не за прогнозами, затягнулася, і Максим та Алла Борисівна прийняли рішення переїхати. Тим паче, що на сім’ю почали тиснути з усіх сторін.

Екс-зять Алли Пугачової підтримав війну

Після об’явлення мобілізації в російській федерації онук Алли Борисівни (син Христини Орбакайте та Володимира Преснякова) Микита опинився серед тих, хто може бути відправлений до України. Хлопець залишив замок, за яким активно наглядав за відсутності зіркової бабусі, і втік за кордон.

Лише після цього його батько Володимир Пресняков вирішив підтримати війну не тільки словом, але фінансово. Музикант дав концерт, дохід з якого відправить російським окупантам.

Алла Пугачовою та Микита Пресняков
Екс-зять Алли Пугачової підтримав війну

“Тепер усе склалося, дякувати Богу! Я вітаю кожного з вас. Хочу сказати, що весь гонорар сьогоднішнього концерту ми віддамо хлопцям, які перебувають на передовій – і це завдяки вам. А тепер давайте поспіваємо та поживемо!”, — заявив Володимир Пресняков на своєму концерті.

Цікаво, що сам музикант не на фронті, і сина свого відправляти туди не збирається. Не дивлячись на те, що вся сім’я зайняла позицію проти війни, Пресняков не цурається того, що відбувається в Україні.

Алла Борисівна тривалий час мовчала про війну. Спочатку Максим Галкін заявив про те, що він говорить не тільки за себе, але і про свою сім’ю. Тим паче, що Пугачова взагалі мало коли робить публічні заяви. А через 6 місяців легенда радянської естради все ж таки висловилася, за що отримала статус іноземного агента.

Схожі статті