Позашляховик на заручини, хейт в мережі та застережні знаки: яким був шлюб Остапчука з другою дружиною

Не так давно стало відомо про розлучення Володимира Остапчука та його другої дружини Христини Горняк. Пара поки що не поспішає розповідати про причини прийнятого рішення. Але їхнім фанатом є що пригадати.

Про розлучення з першою дружиною Володимир Остапчук заявив на всю Україну в ефірі “Танців з зірками”. Одразу після цього Олена Войченко активно взялася давати інтерв’ю, в яких розповідала про зради свого благовірного, а також розкрила, що з коханкою, заради якої він і пішов з родини, він познайомився під час корпоративу.

Дружина Остапчука проведе свій день народження без чоловіка
Яким був шлюб Володимира Остапчука з другою дружиною

Повернувшись, він постійно з нею листувався і, врешті-решт, забрав валізи та пішов з дому. Телеведучий дуже просив свою дружину не говорити про розлучення, поки триває проєкт. Мовляв, щоб не псувати репутацію. А сам тим часом зробив це по-своєму.

Яким був шлюб Володимира Остапчука з другою дружиною

Буквально через місяць після того, як пара об’явила про розлучення стало відомо, що у Володимира дійсно є обраниця на ім’я Христина. За тиждень до заручин зірка подарував красуні розкішний позашляховик.

Яким був шлюб Володимира Остапчука з другою дружиною

Вже тоді пару активно почали хейтити в мережі, адже у зірки залишилося двоє дітей від попереднього шлюбу, а Олена Войченко не стримувала себе. Як розповідала жінка, вона це робила у відповідь на обман Володимира з проханням замовчувати розрив.

З весіллям Володимира та Христини також виникли певні проблеми. Остапчук підхопив коронавірус і тому не зміг відсвяткувати торжество у назначену дату. Свято було перенесено, але молоді не надто засмучувалися через це. Тоді ж Христина заявила, що це не є якимось знаком, і все буде добре.

Володимир Остапчук і Зристина Горнякам не живуть разом
Яким був шлюб Володимира Остапчука з другою дружиною

Хоча в той самий час хейтери активно писали про те, що карма до дівчини ще повернеться. Адже звинувачували її у тому, що Христина зруйнувала сім’ю. Дарма, що юристка не розділяла цієї думки.

За декілька місяців до розлучення прогримів новий скандал. Володимир Остапчук звинуватив свою колишню дружину у тому, що вона вивезла дітей до Канади і не дозволяє йому спілкуватися зі спадкоємцями. У відповідь Войченко заявила, що Володимир має про психологічні проблеми, а Христина — минуле, за яке їй варто соромитися.

У відповідь телеведучий поділився інформацією про незаконні справи родини Олени. Після новини про розлучення Володимира та Христини наприкінці жовтня ніхто з членів сім’ї не дав жодного коментаря.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.