|
01.11.2022 17:33

Тіна Кароль, Каменських та Саша Заріцька розповіли, від яких продуктів слід відмовитись заради стрункої фігури

Настя Каменських

Настя Каменських

Співачка багато років мала проблему із зайвою вагою. Не можна сказати, що вона її псувала, але згодом Настя захотіла стати кращою версією себе і почала активно займатися і худнути. І коли Каменських прийшла в ту форму, якої прагла, то вивела для себе список продуктів, які можна їсти, а які ні. І поділилася цим з підписниками.

Отже, Настя рекомендує відмовитися від цукру та солодощів, але різко відмовитись від цього не можна, адже буде великий стрес для організму. Поступово потрібно виводити з раціону цукор і їсти більше фруктів, які замінять солодощі. Проте зірка намагається їсти фрукти до 16:00, бо в низ також є багато цукру.

Олександра Заріцька

Олександра Заріцька

Саша почала змінюватись на проєкті “Танці з зірками”, завдяки щоденним тренуванням, дівчина почала активно скидати кілограми й це було помітно що ефіру. Співачка завжди комплексувала з приводу своєї зовнішності, але схуднення на проєкті змусило її не зупинятися і йти до мети далі.

Тому зараз Саша має чудовий вигляд і рекомендує виключити з раціону хліб, цукор і солодощі, а також ввести собі корисні перекуси, горішки, фрукти, овочі, йогурти. І вечеря повинна бути не пізніше ніж за 4 години до сну.

Тіна Кароль

Тіна Кароль

За останні кілька місяців поп-діва помітно схудла, її прихильники навіть запідозрили жінку у хворобі, тому що Кароль дійсно дуже різко стала худенькою і тендітною. Та справа не у хворобі, просто Тіна вирішила стати для себе кращою і поділилась, як саме їй вдалося отримати таку форму.

Тіна виключила зі свого раціону вуглеводи, співачка впевнена, що вони псують зовнішній вигляд і руйнують організм зсередини. Тому артистка радить виключити всі вуглеводи з раціону, а також цукор.