Через що Маша Єфросініна, Ольга Сумська та інші українські зірки потрапляють під хвилю хейту: “Немає межі”

Відомі люди завжди стикаються з критикою на своєму шляху, чомусь всі навколо вважають, що знають, як краще жити і виступати, демонструючи своЇ вміння та навички. Отже, хто з українських зірок частіше підпадає під хейт і за що?

Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Надія завжди мала два види прихильників, ті, які відверто захоплюються нею як артисткою і як людиною та ті, хто захоплений нею, але не може переступити через свої образи на себе ж і вливає свою злість на артистів. До речі, це стосується не тільки Наді, а всіх нас.

Тож, за що критикують Дорофєєва? Відповідь проста, активний хейт почався у той час, коли Дорофєєва розлучилось з Дантесом та пішла від нього до іншого. А саме до друга родини Міши Кацуріна. Ця ситуація досі не може вщухнути та Надія отримає неабияку хвилю критики.

Віктор Павлік

Віктор Павлік
Віктор Павлік

Співак попав під хвилю хейту, яка досі не може припинитися, через свою молоду дружину Катерину Репяхову. Річ в тому, що в народі мало хто вірить у щире кохання з такою великою різницею у віці.

Маша Єфросініна

Маша Єфросініна
Маша Єфросініна

Марію також доволі часто критикують шанувальники. Почнемо з того, що на початку війни, телеведуча заявила, що не збирається переходити на українську, але згодом змінила свою думку. Проте у народі про це не забули й досі докоряють Марії. Також з’явилась нова тема, Маша сильно схудла останнім часом, та це й не дивно, адже жінка не сидить на місці й дуже стресує.

Ольга Сумська

Ольга Сумська
Ольга Сумська

Народну артистку закидали “компліментами” з приводу того, що вона погодилась зіграти у спектаклі “Майстер та Маргарита” за кордоном, режисером якого став російський культурний діяч. Також Ольга отримує неприємні слова через свою старшу дочку Тоню Паперну, яка живе в країні агресора.

Потап

Потап
Потап

Потапа не припиняють обговорювати та виставляти в поганому світі попри те, що він вже достатньо зробив на волонтерському фронті. Але його віочутнвсиь в Україні більше ніж пів року, досі злить українців і тому вони втратили до артиста довіру.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.