Анастасія Приходько розповіла, яка насправді людина Потап: “Зараз він говорить моїми словами з 2014 року”

Потап один з тих артистів, які на все мають свою думку та часто потрапляють у конфліктні ситуації. Тому, не дивно, що Настя Приходько висловилась про артиста не надто добре.

Насправді обидва артисти мають скандальне минуле, і Настя та Олексій доволі характерні люди, яких протягом усього творчого шляху переслідують сварки та конфлікти.

Цього разу несподівано для всіх, Настя Приходько, яка брала участь у Євробаченні-2009 за росію, вирішила розказати, яка насправді Потапенко людина і який з нього патріот. Отже, Приходько висловилась наступним чином:

“Як людина він негідний. Він зараз говорить моїми словами з 2014 року, він ніякий не патріот, це фальшива гра”.

Н
Настя Приходько висловилась про Потапа

Також артистка пригадала давню зустріч з Потапом у палаці “Україна”, коли артист обізвав співачку, а після того, як Приходько послала співака, він почав налаштовувати всіх проти Насті та казав дуже неприємні речі про її позицію проти росії. Ніби це було неправильно. А зараз співачка обурена тим, що Потап намагається показати з себе справжнього патріота України.

Тож, з чого Настя так зірвалась незрозуміло, можливо її зачіпаю критика і в її бік. В можливо стався ще якийсь конфлікт з продюсером Приходько не витримала та вирішила не мовчати.

До речі дивним є те, що Потап не відреагував на таке емоційне звинувачення на свою адресу, може він зазвичай не втрачає можливості гостро відповісти тим, хто виступає проти нього і якимось чином пов’язаний з росією. Певно виправдання не буде.

Н
Настя Приходько висловилась про Потапа

Та слід зазначити, що Потапенко займається активною волонтерською діяльністю від самого вторгнення агресивного кремля на нашу землю. Нехай більша частина його роботи була зроблена з-за кордону, але все ж таки, це великий внесок у спільну перемогу.

Схожі статті