Підопічний Тіни Кароль Діма Жук засвітився на публіці з маленькою дитиною, про яку ніколи не розповідав

Діма Жук відомий український хореограф та танцюрист, який вже не перший рік завойовувати серця українок у шоу "Танці з зірками" та неочікувано для всіх, Діма постав на публіці з дитиною.

Дмитрові багато років вже приписують роман з Тіною Кароль. По-перше, через те, що вона допомагає йому випускати альбоми та пісні. По-друге, через те, що Діма працює у команді Кароль і ставить їй всі танці та виступи. Також є третя причина, коли Жук танцював з Юлією Саніною, то в одному номері брала участь й Кароль. Тоді Дмитро і Тіна так зблизились у танці, тим більше, що поп-діва погодилась на цей виступ лише з ним.

Отже, колегам приписують бурхливий, але таємний  роман, який змушує Тіну будувати кар’єру співака Жуку – це лише здогадки. Насправді ж має ними суто робочі та дружні відносини. Хореограф в одному з інтерв’ю чесно відповів, що надто сильно поважає Кароль, щоб крутити з нею роман. Та й прямо сказав, що вона лише його друг та директор в не більше.

З особистого життя Діми відомо, що він кілька років зустрічався з колегою за паркетом Яною Цибульською. Але перед останнім сезоном проєкту “Танці з зірками” Дмитро заявив, що хоче на час розлучитися з нею. Для Яни це був складний період, адже вони разом брали участь у шоу.

Діма Жук засвітився з дитиною на руках
Діма Жук засвітився з дитиною на руках

Так, Жук постав на фотографії з дитиною. Це фото Діма виклав у сторіс instagram та вирішив поспілкуватися з підписниками. Невідомо, чия це дитина, адже сам Дмитро ніколи навіть не торкався теми дітей. Можливо це дитина його друзів або родичів. Бо є очевидним факт, що колишня наречена хореографа Яна Цибульська дітей не народжувала. Тим більше, що дитинка на фотокартці вже доволі доросла, а у Дмитра точно не може бути такої дорослої дитини. до того ж на цій фотографії не дуже зрозуміло хлопець це чи дівчинка.

Схожі статті