Оля Цибульська вперше заговорила про розлучення з таємним чоловіком: “Готова попрощатися зі стосунками”

Знаменита українська співачка Оля Цибульська стривожила своїх фанатів несподіваною заявою про стосунки. Зірка розповіла, на що готова заради досягнення щастя.

Впродовж довгих років фанати Ольги Цибульської не могли дізнатися правду про її шлюб. Співачка погодилася на вимогу свого благовірного не розкривати його особистість і підтверджувала наявність в неї чоловіка лише фотографіями зі спини.

Оля Цибульська вперше заговорила про розлучення

Оля Цибульська розповіла як ставиться до того, що її чоловік не пішов в ЗСУ
Оля Цибульська вперше заговорила про розлучення

Коли розпочалася повномасштабна війна родина багато світилася на публіці, тому прийняла рішення не робити більше з особистості супутника життя співачки великого секрету. Невдовзі з’ясувалося, що чоловік Ольги Цибульської ніхто інший, як народний депутат України Сергій Грисюк. Саме від нього вона народила свого первістка Нестора, а не від Дзідзьо, як пліткували ще декілька років тому.

Втім, політик не збирається вливатися у світське життя своєї дружини і продовжить поводити себе, як раніше.

Варто відмітити, що за час їхнього шлюбу вони навіть встигали розстатися. Втім, розрив був тимчасовий і молоді люди змогли найти спільну мову заради збереження сім’ї. Мабуть саме тому останні слова Ольги Цибульської про досягнення щастя так стривожили публіку.

“Я готова ризикнути та змінити будинок із газом, світлом, теплом на вечір при свічках. Я готова змінити місто, у якому постійно жила, на якесь нове, в якому я можу продовжувати шукати себе. Я готова попрощатися зі стосунками, які здавалися мені ідеальними, але які не давали мені того, що потрібно”, – поділилася Оля.

Однак, імовірніше за все, мотиваційний посил Ольги Цибульської не має ніякого відношення до її особистого життя, і тривога її підписників абсолютно не раціональна.

Схожі статті