Син Тіни Кароль і покійного Євгена Огіра показався у вишиванці і замилував мережу хвацьким гопаком (Відео)

Син популярної співачки Тіни Кароль виявляється дуже вправний артист. Хлопець захоплюється українським народним танцем і не соромиться показувати, що вміє.

Не секрет, що Тіні Кароль доводиться виховувати свою дитину самотужки. Співачка багато ресурсів вкладає у коханого сина та щиро радіє його успіхам.

Відомо, що Веніамін проживає та навчається у Британії. Хлопець поїхав туди ще зовсім маленьким з подачі рідної мами, яка хотіла дати йому найкращу освіту. Проте, поп-діва, як справжня патріотка своєї Батьківщини навчає сина любити рідний край і не забувати своє, попри те, що він живе в Англії. Зокрема юнака почали привчити змалечку до українських народних танців. І йому це дуже сподобалося!

Син Тіни Кароль і покійного Євгена Огіра показався у вишиванці

Веня залюбки вчить нові па, а ще хвацько вміє танцювати гопака. У мережу потрапило відео з сином Кароль, який на репетиції дає фору всім одноліткам. Це зовсім не дивно, адже поп-діва часто бере нащадка на репетиції своїх грандіозних шоу, де підліток бачить, як тренуються справжні професіонали та скільки зусиль вони докладають для високих результатів, відмінного результату.

Унікальними кадрами життя цього зіркового підлітка поділилися прихильники Тіни у популярній мережі Ютуб. Звісно, танок викликав бурю емоцій у прихильників співачки.

Цікаво, що на відміну від багатьох своїх однолітків Веня Огір не веде активно соціальних мереж. Тіна ніколи не ділилася секретом того, як у часи тотальної діджиталізації змогла прищепити дитині традиційні цінності. Втім, артистка не раз говорила про те, що понад усе хлопець полюбляє навчатися, а у деяких сферах перевершив і її. Зараз разом поп-діва з сином пізнають більш відповідальні та цікаві галузі: волонтерство, політику.

Син Тіни Кароль і покійного Євгена Огіра показався у вишиванці

Нагадаємо, що більше про життя пані Кароль, її таємні романи, мрії про другу дитину ви можете дізнатися у відео наших партнерів “Одна минута”. Не забудьте підписатися на канал і натиснути на дзвіночок, аби не пропустити новинки.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.