Співачка Alyosha поділилася новиною, що в Америці діти вчаться у двох школах: “Нелегко, особливо зараз”

Співачка Alyosha опублікувала світлину, як збирає дітей до школи в Америці та поділилася враженням від нового навчального року своїх синів. 

Через війну багатьом мирним українцям довелося покинути рідні домівки та шукати притулок за кордоном. Особливо тим, у кого є маленькі діти, було необхідно надовго вирушити у безпечне місце та почати будувати нове життя на чужині. Дружина популярного співака Тараса Тополі, фронтмена гурту “Антитіла”, майже одразу евакуювалася до Америки з трьома дітьми. У США Alyosha мешкає разом зі своєю свекрухою та її чоловіком. Співачка вже коментувала, що перебуває у гарних стосунках з мамою Тараса, тому проживання разом, під одним дахом, не приносить дискомфорту.

Тарас Тополя вперше з початку війни побачив дітей
Співачка Alyosha поділилася новиною, що в Америці діти вчаться у двох школах

Дітлахів у родини троє — старшому сину, Роману, дев’ять років. Середньому хлопчику, Марку, вже шість, а доньці Марії майже два рочки. Старші малюки вже школярі й звісно, що для будь-якої мами, питання освіти своїх дітей стоїть на першому місці. Але що робити, коли ти знаходишся в евакуації, а дітям потрібно вчитися?

У своєму інстаграмі співачка поділилася світлиною, де вона збирає синів до школи.

“Дві школи — нелегко. Освіта має бути! Особливо зараз. Не опускаємо руки!”, — підписала фото артистка.

Окрім того, що хлопчикам доведеться адаптуватись у новому середовищі та американської навчальної програми, ймовірно, що Роману та Марку доведеться ходити в різні школи. Можливо саме через різницю у віці, оскільки школи Америки розділені за віком учнів.

Проте іноді відвертість знаменитостей провокує неабияку хвилю хейту. Alyosha також отримала недоброзичливий коментар від своєї підписниці:

“Подумайте про дітей, які живуть в Україні. Я в шоці від цих безглуздих коментарів. Виїхали за кордон, то сидить тихенько і не зривайте людям очі!”

Співачка Alyosha поділилася новиною, що в Америці діти вчаться у двох школах

Проте більшість шанувальників підтримали виконавицю та похвалили за старання й терпіння у цей непростий час.

Нагадаємо, що чоловік Альоші, Тарас Тополя, несе службу у рядах ЗСУ.

Схожі статті