Оля Полякова полишила свого чоловіка та відлетіла за кордон з танцюристом Максом Єжовим: крутить нею, як хоче

Оля Полякова цього року, як і Джамала бере участь у закордонних "Танцях з зірками". З ким виступає артистка та чому хореографа для неї довелося везти саме з України? Про все дізнайтеся у матеріалі.

Популярна артистка Оля Полякова цього року вразила всіх: вона стала однією з перших знаменитостей, яка засвітилася у закордонному танцювальному проєкті. Співачка поїхала підкорювати паркет у грузинських “Танцях з зірками”. Знаменитість, як виявилося, взяла із собою хореографа, який давно збирає овації у складі балету Суперблондинки.

Оля Полякова розповіла про розлучення
Оля Полякова полишила свого чоловіка та відлетіла за кордон

Знаменита діва нашої естради не розповідає, яким чином її запросили на реаліті на відміну ж від тої Джамали, яка спершу тримала інтригу, але згодом зізналася, що буде виступати у Польщі.

Цікавою є ще одна деталь: зазвичай організатори “Танців” підбирають самі партнерів та партнерок зірок на танцмайданчику. Наприклад, у нашій версії телепередачі, Наталія Могилевська, яка теж може похизуватися зв’язками з хореографами, доленосно зустрілася з Владом Ямою сама того не підозрюючи. А Єжова у компанії Полякової бачили на сцені не раз.

Більше того, Суперблондика нічого не має проти спільних світлин в Інстаграмі разом з танцюристом. Зазвичай їх показує на своїй сторінці Макс і фото одразу набирають шалених переглядів та коментарів.

  • “Віл Сміт і Королева краси”
  • “Зефір у шоколаді”
  • “Круто виглядаєте”
  • “Солодка парочка твікс”

Та чи є романтичні стосунки у Єжова з Поляковою? Відомо, що співачка давно одружена та свого чоловіка Вадима кохає понад усе. Для неї він став справжньою підтримкою і опорою. Саме йому вона, молода і перспективна артистка, захотіла подарувати двох чудових діток.

У Максима в особистому житті все геть по-інакшому. Він неодружений та свою обраницю ще не зустрів. Під час участі в українській версії “Танців з зірками” хореографу приписували стосунки з Лесею Нікітюк. Втім, сам хлопець говорив, що його серце вільне.

Нагадаємо, що Оля Полякова також присвячує час благодійності заради знедолених українців.

Схожі статті