Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко та Олександр Бережок відгуляли гучне весілля: щасливі молодята (ФОТО)

Відомі українські актори та резиденти "Дизель шоу" Вікторія Булітко та Олександр Бережок зіграли весілля на очах в усієї країни. Усі деталі в нашій статті.

Вікторія Булітко та Олександр Бережок зіграли на сцені багато спільних номерів, адже є дуже гармонійним та харизматичним тандемом. І тим не менш, найпопулярнішим з їхніх виступів була сцена з весіллям.

Вікторія Булітко і Олександр Бережок відгуляли весілля

Вікторія Булітко і Олександр Бережок відгуляли весілля

Так, свого часу номер з парою, яка знаходилася в номері після весілля у свою першу шлюбну ніч набрав 26 мільйонів переглядів. Це був неймовірний успіх для студії, і актори не втрималася та вирішили відсвяткувати тріумф. Вікторія зізналася на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що на честь даної події вони навіть замовили торт, на якому були фігурки з нареченими.

“Як же ми раділи. І тоді навіть замовили торт із обкладинкою цього номера! А я там у дуже пікантній позі. Як же всі сміялися, коли довелося їсти “зігнуту” Булітко”, — написала Вікторія.

Згодом Олександру та Вікторії довелося зіграти одружену пару, в якої з’явилося спільне дитя. Фотографія з малюком, який знаходився в пелюшках на руках акторки одразу ж облетіла мережу. Зірки настільки влилися в ролі, що без проблем цілувалися на камеру та демонстрували, що таке сімейне щастя.

Вікторія Булітко і Олександр Бережок відгуляли весілля

Не варто і казати, що після такого успіху серед глядачів знайшлися ті, хто мріяли побачити цю пару в реальному житті.

Тим не менш, на даний момент Олександр Бережок є зразковим сім’янином і не збирається покидати свою родину, як би глядачі не фантазували. Тим часом Вікторія Булітко знаходиться у тривалих стосунках за програмістом з Запоріжжя. Імовірно, йдеться про цивільний шлюб, але акторка не уточнювала, який саме тип стосунків має зі своїм коханим.

Схожі статті