|
02.11.2022 13:52

Дан Балан полишив Тіну Кароль та відгуляв весілля з розмахом: розкішна наречена і щасливі батьки

Нова хвиля популярності Дана Балана відбулася в Україні завдяки його участі у вокальному проєкті “Голос країни”. Артист настільки добре спрацювався з Тіною Кароль, що глядачі почали мріяти про романтичні стосунки між ними.

Втім, даній любовні історії не було суджено збутися. Після закінчення зйомок молдавський мачо рушив до себе додому в Сполучені Штати Америки, а Тіна Кароль прийняла рішення більше не повертатися до даного формату і зосередитися на власній творчості.

Дан Балан відгуляв весілля з розмахом

Дан Балан відгуляв весілля з розмахом

В Україну Дан Балан приїжджає тільки заради приватних корпоративів, які приносять йому немаленькі доходи.

Так, запросити на своє весілля чи день народження молдавського мачо коштує дуже дорого, Але декому дане задоволення по кишені. Як наприклад, телеведучій Іванні Онуфрійчук, яка минулого року вийшла заміж за казахстанського мільйонера Алмаза.

Після весілля на Мальдівах пара прийняла рішення зіграти його і в Києві, але на більш широку ногу. Серед гостей у більшості своїй були небідні люди, а саме торжество було влаштоване з розмахом. Іванна змінила декілька весільних суконь, і найперше з них шилося понад декілька місяців і коштувало неймовірних грошей.

Про участь Дана Балана на святі стало відомо майже одразу, адже захоплені гості почали поширювати кадри його виступу на особистих сторінках в соціальній мережі Instagram.

Дан Балан відгуляв весілля з розмахом

Не втрималася і сама наречена, яка обожнює даного виконавця і знаходилася поряд зі сценою впродовж усього його концерту.

Також щаслива новоспечена пара станцювала свій перший весільний танець під акомпанемент вокалу Дана.