MARUV вперше за 8 місяців зробила сміливу заяву та не побоялась критики: “Я в безпечному місці”

Співачка українського походження MARUV зникла з радарів після початку повномасштабної війни, а до цього гастролювала по росії. А тепер артистка заявила, що вона в безпеці, цікаво, де ж вона перебуває.

Справжнє ім’я співачки Анна Корсун і саме вона у 2019 році отримала перемогу у Національному відборі Євробачення, але ж сама участь була під великим питанням, тому що співачці почали докоряти за те, що вона гастролює у росії попри тодішню ситуацію на Донбасі. Але сама співачка відреагувала досить спокійно та сказала, що її та її творчість там люблять, тому вона не бачить причин відмовлятися від популярності та заробітку. До того ж Аня дотримується думки, що “Музика не має меж”.

Але з самого початку повномасштабної війни, співачка знаходилась на гастролях у росії, певно там і залишилась, адже вона жодного разу не прокоментувала війну в Україні. Звісно, така мовчазна позиція мусила українських колег обуритись на співачку та порівняти її з іншими артистками, наприклад з Лорак, Повалій, Корольовою та іншими. А також, Катя Осадча активно стояла на тому, щоб забрати у MARUV український паспорт.

MARUV вперше вийшла на зв'язок
MARUV вперше вийшла на зв’язок

А нещодавно Анна вперше вийшла на зв’язок в соціальній мережі instagram де повідомила про свою безпеку. До речі, співачка була вагітна під час війни, тому зараз її стан може бути складнішим вдвічі, адже перейматися Ані потрібно за двох. Так MARUV англійською мовою у сторіс подякувала всім тим, хто за неї турбується та запевнила, що з нею і дитиною все добре і вони в безпечному місці.

MARUV вперше вийшла на зв'язок
MARUV вперше вийшла на зв’язок

Слід зазначити, що у березні Анна давала ексклюзивне інтерв’ю для журналу HELLO, де розповідала про свої тимчасові складнощі та проблеми, з якими й доводиться стикатися. Та про війну з Україною і про своє ставлення до цього, артистка не сказала жодного слова і певно не збирається.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.