Ольга Сумська в сонячній Іспанії зустрілась на концерті з Іриною Білик: “Моя прекрасна” (ФОТО)

Українська артистка Ольга Сумська продовжує їздити з благодійною метою по різних країнах Європи. Цього разу Оля відвідала теплу Іспанію, де й зустріла колегу та подругу Ірину Білик.

Багато українських артистів з різних сфер діяльності продовжують боротися за вільну Україну на благодійно-творчому фронті. Вони їздять з концертами по всій Європі та зароблені кошти віддають у фонди або особисто оголошують збір для окремих підрозділів чи постраждалих від воєнних дій росії людей. Тож Ольга Сумська також не виключення і вже відвідала багато міст в Україні та у Європі.

Ольга Сумська Зустрлась з Іриною Білик
Ольга Сумська Зустрілась з Іриною Білик

Днями Сумська знову вирушила на благодійний захід в Іспанію, в сонячне місто Пальма, назва якого говорить сама за себе. Там акторка зустріла свою подругу та колегу Ірину Білик та дуже зраділа цьому., адже жінки мають дуже гарні відносини, тому кожна зустріч на вагу золота, особливо в наших реаліях. Тож, від радості Сумська не втрималась і вирішила зробити спільне фото з Іриною та підписала його “Моя прекрасна”.  Жінки постали у зовсім різних образах, проте слід зазначити, що у них є спільні риси.

Ольга Сумська та інші зірки на благодійному концерті в Іспанії
Ольга Сумська та інші зірки на благодійному концерті в Іспанії

Оскільки це був благодійний концерт, то Ольга ще побачилась із Сергієм та Сніжаною Бабкіними, Амадором Лопесом, з яким разом вирушала за кордон та з Наталією Валевською. Всі зірки приїхали у Пальму з однією метою – збір коштів на твердопаливні котли для дітей, яким необхідно забезпечити тепло взимку. Тому, артисти вирішили не гаяти часу та якомога скоріше відтворити свій задум у життя. Оскільки вже листопад, і це означає, що морозні ночі почнуться незабаром.

Варто сказати, що Ірина Білик останнім часом дуже помолодшала та змінила свій стиль. Співачка виглядає дуже молодо та стильно і це не може не тішити, адже життя співачки не стоїть на місці.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.