Надія Мейхер слідом за Тіною Кароль відмовилась від російської та відновила співочу кар’єру: почала з Європи

Колишня "ВІАГрянка" Надія Мейхер неочікувано для всіх вирішила знову заспівати, але при цьому відмовилась робити це російською мовою та почала з Німеччини. До речі це рішення співпало з відмовою від російської мови Тіни Кароль.

Не секрет, що багато років тому Мейхер вийшла заміж за російського бізнесмена Михайла Уржумцева і звісно тривалий час вона жила у москві, але продовжувала будувати кар’єру в Україні. Щоправда, як акторка. Надя часто знімалась у фільмах та серіалах Оксани Байрак, яка вважала Грановську актрисою від Бога та запрошувала її на дуже емоційні ролі. Але наразі Байрак обрала іншу сторону медалі та певно робочі стосунки розірвались назавжди.

Надія Мейхер відмовилась від російської
Надія Мейхер відмовилась від російської

Якщо вірити ЗМІ росії, а робити це майже неможливо, то Мейхер надовго лишила концертну діяльність і присвятила себе благодійності. Зараз же Надя повернулась до рідної України й впевнено заявила про свою позицію. Грановська вирішила відновити свою співочу кар’єру, але виключно українською мовою, адже російська для неї тепер чужа.

Насправді така новина дивує, але якщо скласти логічний ланцюжок між благодійністю та співами, то можна дійти до висновку, що Мейхер, як і інші артисти, хоче збирати кошти завдяки своїм пісням. Оскільки співачка давно не влаштовувала концертів, починає з невеликих майданчиків. Свій тур артистка почала з Німеччини де зазвучала вперше за довгий час українською та французькою мовами.

Надя Мейхер знову заспівала
Надя Мейхер знову заспівала

Тож, з концертами Наді все зрозуміло і про це вона розповіла в instagram, але постає інше питання, які тепер відносини в артистки з чоловіком, який залишився у москві та про війну говорив, що це лише ситуація і не слід її так роздувати. На ці висловлювання сама Грановська ніяк не відреагувала, втім досі невідомо, чи разом ще подружжя, адже воєнна політика вже зруйнувала багато сімей за останні 8 місяців.

Схожі статті