Віра Брежнєва вперше за довгий час показала падчерку Меладзе Сару: росте справжня красуня

Віра Брежнева має неабияку вроду, яку від неї вже перейняла старша донька Соня, а тепер підростає й молодша Сара, яка також росте неймовірною красунею та все більше схожою на зіркову маму.

Відомо, що молодша донька Брежнєвої мешкає за кордоном, тому бачаться вони лише на канікулах, коли мама прилітає до доньки, заради того, щоб провести трохи спільного часу. Так само як і Сара, старша донька Соня також обрала життя за кордоном, а саме у США і там будує своє життя з молодим хлопцем, якого встигла сильно покохати й вже відсвяткувати з ним річницю.

В
Віра Брежнєва показала, як виросла її молодша донька Сара

Та на відміну від дорослої Софії, молодша донька співачки поки що зосереджена лише на навчанні. А от на канікулах може собі дозволити відпочити з матусею так, як того бажає. Наразі Сарі 13 років і вона виглядає доволі дорослою та переймає від Брежнєвої окремі риси у зовнішності.

Обидві доньки народилися у шлюбі з бізнесменом Михайлом Кіперманом, але це не завадило Костянтину Меладзе прийняти дівчат як рідних та приділяти їм батьківську увагу. Хоча це не складно робити, коли діти живуть на відстані й приїздять додому лише на довгі канікули.

Ві
Віра Брежнєва показала, як виросла її молодша донька

Також, слід нагадати, що Віра та Костянтин за багатьма джерелами вже не разом. Артистка від початку російського загарбницького вторгнення переїхала до Італії й там організувала волонтерський штаб і таким чином допомагає українцям, які того потребують. Тож, поки дівчата ростуть за кордоном, їхня популярна матуся кардинально змінює своє життя.

До того ж нещодавно співачка випустила нову пісню разом з Tayana під назвою “Вишиванка”, за яку отримала порцію негативних коментарів на свою адресу. Дійшло навіть до того, що Вірі пригадали її слова з давніх часів про те, що вона не є українською виконавицею.

Схожі статті