Рома Свечкоренко з “Холостячки” натякнув на вагітність своєї молодої нареченої: “Хотіла зробити сюрприз”

Минулого тижня Рома зробив пропозицію руки та серця своїй коханій дівчині, на ім'я Лєра, що для багатьох стало несподіванкою. А тепер психолог натякає на вагітність нареченої.

Після участі у шоу “Холостячка”, Роман швидко оговтався від невдачі зі Златою, хоча й опинився у фіналі та мав серйозні наміри й почуття до співачки. Але невдовзі познайомився з дівчиною, яку нині покликав заміж. Знайомство молодят було банально-простим, але доленосним. Адже саме instagram зміг поєднати серця Лєри та Романа і довів їх стосунки до такого високого рівня.

Рома Свечкоренко натякнув на вагітність нареченої

А пропозицію блогер вирішив зробити дуже оригінальним способом та витратив на підготовку велику кількість часу та нервів. А також, залучив багатьох людей, у тому числі друга та учасника “Холостячки” Максима Тарапату та акторку Наталку Денисенко, яка й допомогла задум Роми перенести у реальне життя. Таким чином Свечкоренко під час театральної вистави вийшов на сцену та перед усіма глядачами і своїми друзями та колегами, освідчився коханій. А у відповідь почув очікуване “Так”.

Все відбулося дуже швидко, але така пропозиція запам’ятається на все життя. Уявіть, заради тебе, театральний світ ставлять на паузу. Це неймовірно.

Але тепер у деяких шанувальників з’явилась думка, що таке неочікуване освідчення не просто так. Хтось підозрює, що Лєра вагітна і саме через це, Рома так поспішно зробив пропозицію. А приводом для цього стала сторі блогера в instagram, де йому прислали сон, у якому Валерія зізнавалась в тому, що вагітна. Та передчуваючи всі чутки, Роман написав, що його дівчина ще не вагітна.

Роман Свечкоренко натякнув на вагітність нареченої

Тож, весілля пари відбудеться лише через кохання та інших причин для цього кроку у психолога не було і поки що немає.

Схожі статті