Екс-холостячка Ксенія Мішина показала обличчя крупним планом і вразила пігментацією: не така, як на екрані

Відома українська акторка Ксенія Мішина знову вразила своїх шанувальників неймовірною відкритістю та хорошою самооцінкою. Усі деталі в нашій статті.

Відома українська акторка Ксенія Мішина одразу ж справила враження на глядачів, тільки-но з’явилася на телебаченні на постійній основі. Її роль у серіалі “Кріпосна”, а також виступи в “Танцях з зірками” зробили її абсолютною знаменитістю в Україні. А участь у першій холостячці лише закріпила цей ефект.

Ксенія Мішина показала обличчя крупним планом

Ксенія Мішина розповіла, з ким проводить романтичні вечори при свічках
Ксенія Мішина показала обличчя крупним планом

Не варто і казати, що частково Ксенія підкорила своїх шанувальників неймовірною вродою, адже володіє розкішними зовнішніми даними. На своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Ксенія активно пропагує здорову самооцінку, позбавлення від стереотипів та просте ставлення до оточуючих.

Мішина не втомлюється пояснювати фанатам, які не у захваті від деяких її фото, що проблеми не в її недоліках, а в головах тих, хто її критикує. І варто відмітити, що усі психологи з нею погодяться.

І саме завдяки здоровій самооцінці Ксенія Мішина не боїться показувати себе своїм фанатам у своїх різних станах: вранці після сну, під час занять спортом, перед виходом на червону доріжку, тощо.

Нещодавно Ксенія, наприклад, показала своє обличчя крупним планом і навіть вказала на пігментацію біля очей.

Ксенія Мішина показала обличчя крупним планом

Для неї це не тільки спосіб показати, що вона така сама людина, як і всі інші жінки, але й довести своїм підписникам, що ідеальних людей не існує.

І варто відмітити, що користувачі мережі дуже вдячні акторці за такий підхід до роботи з аудиторією, адже велику кількість людей заспокоює той факт, що у зірок також буває пігментація, висипання або зморшки.

Схожі статті