Наталія Мосейчук зізналася, що закохалася у чоловіка зі своєї роботи, який змусив забути про колишнього

Популярна ведуча Наталія Мосейчук рідко розповідає про своє особисте життя. Втім, приховати історію про знайомство з одним із своїх обранців їй не вдалося. Дізнайтеся про все у матеріалі.

Ведуча Наталія Мосейчук завжди на публіці поводиться стримано. Зірка повністю відповідає своєму екранному образу: інтелігентна, вишукана, завжди знає у який момент можна по-справжньому відкривати душу. Вона вміє спілкуватися з політиками та протистояти у непростих дебатах та дуже добре знає, що опонентам властиво знаходити слабкі місця і зачіпляти саме їх.

У реальному житті, поза камерами, знаменитість може похвалитися просто бездоганною репутацією відмінного професіонала своєї справи, мами та люблячої дружини. Втім, у молоді роки і у неї траплялися цікаві історії, про які неможливо мовчати. Як-от знайомство з її теперішнім чоловіком.

Родина Наталії Мосейчук
Наталія Мосейчук зізналася, що закохалася у чоловіка зі своєї роботи

Виявляється, Наталія вийшла заміж за колегу. Вірніше колишнього колегу. З обранцем на ім’я Ілля вона вперше познайомилася у 1999-му році власне на роботі. Обидва тоді працювали на телеканалі “Експрес-інформ”. Втім, близькі стосунки тоді побудувати не вдалося. Хитра доля підготувала їй повторну зустріч з майбутнім коханим рівно через 9 років, що дуже символічно.

Мосейчук вже тоді була впізнаваною особою та майже обличчям “5 каналу”. Її ж коханий обіймав посаду фінансового директора. Стріла Амура поцілила прямо в серця молодих людей, які незабаром стали справжнім подружжям. Проте, пишного весілля не було. Пара вирішила раптово зайти до РАГСу та одружитися. У 2012-му році Всевишній подарував цій родині чудового синочка, який став справжньою відрадою для своїх мами з татом.

Наталія Мосейчук
Наталія Мосейчук зізналася, що закохалася у чоловіка зі своєї роботи

Нагадаємо, що Наталія Мосейчук також має дитину від першого шлюбу. Свого милого, вже підрослого хлопчика, вона готова нахвалювати просто годинами, але про його біологічного батька нічого не хоче згадувати. Примітно, що зірка навіть не називає імені чоловіка, якому колись народила первістка.

Схожі статті