Багатодітний Віктор Павлік показав всіх своїх дітей від різних жінок: чи знайома Репяхова з ними з усіма

Віктор Павлік показав шанувальникам, як виглядають його діти від чотирьох різних жінок. З ким сьогодні живе головний Донжуан країни та чи спілкуються спадкоємці зірки між собою? 

Кожна людина прагне знайти своє щастя, але не у всіх це вдається з першого разу. Інколи пошуки другої половинки можуть затягнутися. Співак Віктор Павлік давно славиться репутацією головного ловеласа України. У свої 56 років артист має чотирьох дітей. На перший погляд здається, що нічого дивного в цьому не має. Але усі спадкоємці знаменитості були народжені від чотирьох різних дружин.

Хто подарував Віктору Павліку первістка?

Вперше батьком співак став, ще коли сам був ще юнаком. З першою дружиною, на ім’я Лідія, Віктор одружився ледь перетнувши 18-річний вік. Син знаменитості, Олександр, коли подорослішав, став займатися власною творчою кар’єрою. Хлопець брав участь у вокальному проєкті “Х-фактор”, а також захоплюється мотокросингом.

Багатодітний Віктор Павлік показав всіх своїх дітей

Після розлучення з Лідією, Павлік одружився вдруге. Обраницею співака стала не українка. Жінка, з якою Віктор прожив вісім років, була уродженка Узбекистану, але саме вона й народила знаменитості єдину доньку. Дівчинку назвали Христиною. Зараз вона вродлива та молода жінка, але не прагне вести публічне життя, як її зірковий батько.

Віктор Павлік з дочкою Христиною
Багатодітний Віктор Павлік показав всіх своїх дітей

З третьою дружиною, Ларисою Созаєвою виконавець мав непрості стосунки. Пара то сходилася, то розходилася. Але найтяжчим випробуванням для подружжя стала хвороба та смерть рідного сина. Ще не розлучившись з Ларисою, Павлік закрутив роман з 25-річною дівчиною, яка за віком годилась йому у дочки. Проте палке кохання затьмарило розум зірки, та попри загальне осудження Віктор одружився.

Екс-дружина Віктора Павліка показала на відео покійного сина
Багатодітний Віктор Павлік показав всіх своїх дітей

Молоду дружину звати Катя Репяхова. Рік тому у новоспеченого подружжя народився син. Сімейне життя пари також не можна назвати спокійним. Конфлікти з екс-дружиною, плітки та обговорення серед фанатів звісно залишають свій відбиток на стосунках. Каті та Віктору часто приписують розлучення, але на цей час пара щаслива разом.

Дружина Віктора Павліка стала у профіль на камеру та засвітила повністю животик
Багатодітний Віктор Павлік показав всіх своїх дітей

Нагадаємо, що Віктор Павлік має звання народного артиста України.

Схожі статті