Яких жінок обирають найвеселіші чоловіки країни: як виглядають дружини Кошового, Юзіка та інших кварталівців

Кожен відомий чоловік хоче мати спокій вдома, щоб відпочити від усього того шуму, який переслідує його щодня. Наприклад, актори студії "Квартал 95" знаходяться у постійному галасі, а вдома відпочивають. Тому дуже цікаво, яких жінок собі обирають чоловіки з шаленим почуттям гумору та ритмом життя.

Степан Казанін

Д
Дружина Степана Казаніна

Дружину Степана звати Наталя й у шлюбі вони з 1993 року, уявіть собі скільки всього вони пережили разом. Наталія дуже активна в соціальних мережах, але популярності не прагне. Жінка не позиціює себе як блогера, а описує себе як “невідома дружина, відомого артиста”. Дружина Казаніна полюбляє ділитись великими текстами з роздумами, певно Наталя дуже мудра і спокійна жінка, тому Степан жодного разу не пошкодував про свій вибір.

Євген Кошовий

Д
Дружина Євгена Кошового

Ксенія вийшла заміж за Кошового у 2007 році та з того моменту пара нерозлучна. Євген завжди дуже тепло відгукується про свою кохану і звісно, що для нього вона найкраща жінка у світі. Ксенія займається власним брендом одягу PICO.UA. Це почалося з того моменту, як народилась перша донька Варвара. Молода мама хотіла одягати свою дитину в якісні тканини, тому створила власний бренд.

Юрій Крапов

Д
Дружина Юрія Крапова

Про особисте життя та в цілому життя поза камерами Юрія не відомо майже нічого. Але ім’я дружини гумориста ми таки розвідали. Жінку звати Людмила й у шлюбі пара з 2010 року.

Валерій Жидков

Д
Дружина Валерія Жидкова

Валерій Жидков обрав для себе дівчину Марію, яка оселила в його серці кохання. У шлюбі Марія та Валерій вже 19 років, цифра вражає. І головне те, що подружжю не заважає робота в одній сфері діяльності. Маша продюсує GOODNIGHT produktion”, а також є концертним директором Жидкова.

Юрій Корявченков (Юзік)

Д
Дружина Юзіка

Юзік обрав собі в дружини жінку, на ім’я Тетяна. Про жінку мало що відомо, але ми дізналися, що Тетяна успішна бізнесвумен, яка має свій ФОП. Але чим саме займається жінка, поки що секрет.

Юрій Ткач

Д
Дружина Юрія Ткача

Дружина Юрія Ткача Вікторія досить успішний блогер, вона має  289 тисяч підписників у соціальній мережі instagram та активно веде свій блог.

Володимир Мартинець

Д
Дружина Володимира Мартинця

Молодий актор студії “Квартал 95” вже також одружений з 2018 року на дівчині Катерині, яка має власну піцерію. До речі з того ж 2018 року, Володимира покликав у “Квартал” сам Зеленський.

Схожі статті