Знайшлася покинута дружина Мохаммада Захура: Камалія враз затьмарила суперницю своєю неймовірною красою

Найбагатша співачка України Камалія стала другою дружиною британо-пакистанського мільйонера Мохаммада Захура. І лише нещодавно стало відомо, хто була його першою благовірною.

Відома українська співачка Камалія вийшла заміж за британо-пакистанського мільйонера Мохаммада Захура на початку двотисячних. Попереду на щасливу пару очікували роки сімейної гармонії та спілкування з пресою. Артистка встигла стати володаркою корони “Місіс всесвіт”, отримавши статус найвродливішої жінки в світі.

Знайшлася покинута дружина Мохаммада Захура

Камалія зібрала речі і покинула Захура після бурхливих розваг на курорті
Знайшлася покинута дружина Мохаммада Захура

Багатій ніколи не приховував того факту, що співачка стала його другою дружиною. За плечима у нього був шлюб і двоє дітей. Однак, Мохаммад обмежувався розповідями про те, що був вимушений перебувати у цьому союзі допоки не підростуть діти. Потім не розповідав про розлучення своїм батькам та новий шлюб, адже боявся їх засмутити.

Врешті-решт, розповісти про другу дружину все ж таки довелося, адже ці стосунки виявилися неймовірно міцними та щасливими.

Коли розпочалася повномасштабна війна на території України багатій вперше поділився деталями про колишню благовірну. Виявляється, вона була не пакистанкою, як фантазували фанати, а росіянкою. Жінка продовжує проживати в російській федерації, хоча її діти Арман та Таня давно перебралися за кордон. Таня Захур знайшла щастя у Великобританії і веде там свій бізнес. Арман же проживав разом з батьком в Києві.

Камалія так і не познайомилася зі своєю попередницею, адже остання встигла зіпсувати стосунки з новою дружиною колишнього ще до того, як побачилася з нею особисто. Після того, як артистка дізналася про нелестиві відгуки на свою адресу від жінки, прийняла рішення не спілкуватися з нею.

Схожі статті