Квартальна дружина Зеленського Олена Кравець розповіла, як президентство його змінило: “Це почалося з 2019”

Олена Кравець – це незмінна квартальна дружина Володимира Зеленського, яка працювала з ним багато років пліч-о-пліч та знає його як ніхто. Тому, які зміни відбулися з Володимиром під час президентства вона точно помітила.

З самого початку шляху студії “Квартал 95” Олена була єдиною жінкою, саме вона і стала грати роль дружини Володимира в усіх сценках. На початку акторської кар’єри, майже ніхто не знав, що Олена та Володимир мають особисте життя за межами камер та студії. Тому вся Україна думала, що між ними дійсно романтичні та навіть сімейні стосунки.

Але життя зробило так, що в юні роки актори зустріли своє справжнє кохання. І досі живуть щасливими, окремими родинами. Але відносні родинні стосунки все ж таки мають, оскільки чоловік Олени Кравець є хрещеним батьком доньки Зеленських. Тож, на сімейні вечері зірки таки збираються.

Олена Кравець розповіла, як змінився президент
Олена Кравець розповіла, як змінився президент

Життя рухається вперед та підтягує нас за собою, тому, у житті Зеленського відбулись великі зміни. Спочатку він пішов у політику, а з 2019 року є президентом України, і слід зазначити, найкращим за всю нашу історію. Тож, звісно такі посади сильно змінюють людей. І Кравець одна з небагатьох людей, яка поділилась своєю думкою щодо змін Зеленського.

Олена розповіла, що особливих змін у Володі вона не помітила, адже він завжди був людиною, яка відстоювала свої кордони та інтереси, просто зараз ці кордони розширилися на всю територію України, а не тільки на його родину і “Квартал”.

Олена Кравець розповіла, як змінився Зеленський
Олена Кравець розповіла, як змінився Зеленський

“Я не перейменовувала його у телефоні та можу досі називати його просто Вова, він мій друг, кум і я люблю їх родину. Але ми стали рідше бачитися і це почалося з 2019 року. Він зараз дуже зайнятий, це єдине, що змінилось” – ділиться думками Олена.

Тож, обидві дружини президента і реальна і квартальна, зазначили, що Володимир завжди був таким, яким він проявляє себе зараз.

Схожі статті