Після другого розлучення Остапчук сам собі готує і навіть вирішив піти на “МастерШеф”: “Подзвоніть мені”

Володимир Остапчук нещодавно розлучився вдруге. Тому, ведучому знову доведеться звикати до холостяцького життя і готувати він вже почав самостійно та на вигляд апетитно.

Володимир Остапчук довго приховував свою ситуацію з вже колишньою дружиною Христиною Горняк, натомість кілька місяців чутки про розставання і розлучення пари не вщухали та було багато дивних для подружжя моментів, за які можливо було вхопитися та віднайти підтвердження цим здогадкам. Та й досить очевидним була відсутність привітань із днем народження один для одного у минулому місяці, а також постійне уникання зустрічей.

Христина довгий час знаходилась за кордоном разом із подружками, а Володя працював у столиці та виїжджав за кордон у відрядження. Тому змоги зустрітися і з’ясувати свої стосунки у молодят не було. Але тепер розлучення офіційно підтверджене і це засмучує велику кількість людей, бо пара дійсно була красива та гармонічна.

Остапчук збирається на кулінарне шоу
Остапчук збирається на кулінарне шоу

Тепер Остапчук вдруге холостяк і готувати й прибирати йому доведеться самому. А він, до речі звик до сніданків та вечері, які готувала Христина і часто їх викладав у сторіс instagram. Та іноді Володимир і сам родив приємні сюрпризи дружині та готував сніданки, що було дуже романтично.

А на днях ведучий проявив бажання взяти участь у кулінарному проєкті “МастерШеф”. Він приготував красивий тост авокадо, зеленню, червоною ікрою, на вигляд прошуто чи хамон і додав соус. Всю цю красу Володя виклав в сторіс та підписав “МастерШеф”, подзвоніть мені.

Остапчук збирається на кулінарне шоу
Остапчук збирається на кулінарне шоу

Тож вже зрозуміло, що кулінарні навички в Остапчука доволі непогані та самотнім життям він точно проживе. Але чи потрапить на кулінарну битву, невідомо. Хоча, було б цікаво спостерігати за такими учасниками, як Володимир.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.