Після першої серії “Холостяка” Рома Стоматолог з “Холостячки-2” розповів всю правду про зйомки: “Такі правила”

Роман Васильєв став учасником другого сезону "Холостячка" де боровся за серце Злати Огнєвіч і мав великі шанси, але не склалося. Тому тепер, Рома вирішив розсекретити події знімального процесу.

На проєкті Рома постав я справжній принц і навіть його поява це підтверджувала, адже для ефектності Роман приїхав на білому коні, чим одразу зміг вразити Огнєвіч більше за останніх. На початку учасник був дуже сором’язливим та турботливим, його поведінка, слова, жести, міміка, ну все здавалося ідеальним. Але в якийсь момент Рома почав розслаблятися та втратив контроль над ситуацією. Чоловік почав говорити багато зайвого, агресивно себе проявляти у деяких ситуаціях і звісно, це відштовхнуло Злату.

Рома Васильєв розкрив таємниці зйомок Холостячки

Тому, після індивідуального побачення, де Рома намагався навчити Злату кататися на конях та проявив грубість і егоїзм до неї, він відкрився із зовсім іншої сторони для всіх. І саме після цього Роман поїхав додому, але й там часу не втрачав, оскільки почав активно спілкуватися з учасницями “Холостяка” та навіть намагався закрутити роман з Надін та Сашею одночасно. Та й там Васильєва спіткала невдача.

А тепер, після виходу нового сезону найромантичнішого шоу країни, Роман вирішив згадати, що відбувалося з ним на зйомках та розкрити таємниці, які ховають за лаштунками. Перше, про що Рома розповів, стала церемонія троянд, точніше те, що не входило у кадр. Виявляється, перед кожною церемонією учасники мають змогу поспілкуватися з головною героїнею та у часі ніхто не обмежує. Отже, кожен учасник міг виправити свої помилки перед самою церемонією і рішення холостячки змінювалось.  Також Рома згадав яка атмосфера була у домі:

“Нам взагалі пощастило, всі чоловіки поводили себе адекватно, адже всі дорослі, успішні, самодостатні та освічені, тому конфліктів у нас не виникало і з деякими я підтримую спілкування”.

Рома Васильєв розсекретив процес зйомок проєктів каналу СТБ
Рома Васильєв розсекретив процес зйомок проєктів каналу СТБ

Також учасник розповів, що всі побачення, які бачать глядачі – це ідеї чоловіків, а втілити їх і життя допомагає незмінний ведучий Григорій Решетнік та команда проєкту. Тому, можна вірити у цю казку, адже якщо чоловіки самі продумують кожний крок побачення на шоу, то і в житті таке можливо, варто лише закохатися.

Васильєв зазначив, що попри гарну атмосферу в домі, все одно було якесь напружене повітря та хвилювання іноді переповнювало, тому було багато випадків, коли один кадр знімали кілька разів, щоб це виглядало гідно.

Схожі статті