Після розставання з Еллертом Мішина відверто розповіла про свої проблеми зі здоров’ям: “Без надії на спасіння”

Завидна "Холостячка" Ксенія Мішина вперше за довгий час розповіла, які проблеми зі здоров'ям їй довелося пережити та через які тортури пройшла зірка, щоб зараз мати міцний імунітет.

Не багатьом відомо, що Ксенія не одразу пішла вчитися на акторку. Спочатку дівчина вступила до економічного університету і перший час була всім задоволена. Але згодом з Мішиною почали траплятися небезпечні ігри здоров’я. Спочатку виникла апатія до навчання та життя. Потім Ксенія часто втрачала свідомість через високий тиск. А коли проявилися панічні атаки, дівчина не на жарт злякалась, але певний період нічого не робила.

Якби один з психічних припадків не помітили батьки та не відправили юну доньку на лікування, невідомо, чи бачили б ми зараз зі своїх екранів таку мудру, спокійну жінку, за серце якої, боролися чоловіки з усіх куточків України.

Ксенія Мішина розповіла про свої проблеми зі здоров'ям
Ксенія Мішина розповіла про свої проблеми зі здоров’ям

Проте у студентські роки життя Мішиної було справжнім пеклом. Адже дівчина страждала від надмірного тиску, болю в голові та атак паніки. Батьки возили Ксенію по всім можливим лікарням та стаціонарам, але все ніби було добре.

“Мама з татом возили мера по всім клінікам, я здавала купу аналізів, відвідала купу лікарів, але всі мої показники буде в нормі та атаки й високий тиск мене не залишили. Томі батьки відвезли мене у псих.лікарню, де нам сказали, що я не їх пацієнт і направили мене до психотерапевта” – поділилась Ксенія.

Мішина розповіла про свої проблеми з психікою
Мішина розповіла про свої проблеми з психікою

Тож, Ксенія проходила довгий курс лікування, який допоміг їй позбутися недугу, котрий багато років ускладнював їй життя і не давав змоги жити повним життям. А зараз Мішина зміцнює свою нервову систему та ментальне здоров’я загалом різними медитаціями та духовними практиками. І наголошує на тому, що людей з панічними атаками варто просто приймати, адже ніхто не зрозуміє, що вони відчувають.

Схожі статті