Чоловіки, які існують лише на словах: кого приховують Алла Мазур, Світлана Лобода, Ксенія Мішина та інші

Кожна жінка хоче бути важливою і потрібною для свого чоловіка. Але головна проблема в тому, що цього чоловіка ще варто знайти. Героїні сьогоднішньої статті, ніби-то мають обранців, які дарують їм подарунки, але їх ніхто, ніколи не бачив.

“Щастя любить тишу” – у романах кажуть саме так, але в життя все інакше, певно, мало кому вдається зберегти своє особисте щастя під замком, якщо воно, звісно, є. Так, наприклад ми чуємо про кохання Алли Мазур, Ксенії Мішиної, Світлани Лободи та Слави Камінської. Але чомусь своїх чоловіків вони приховують та виникає питання, чи існують вони взагалі?

Слава Камінська

Слава Камінська
Слава Камінська

Співачка вже має досвід шлюбу та розлучення, яке переживала досить важко. Її колишнім став пластичний хірург Едгар Камінський, який нині потрапив у скандал з Дашею Квітковою.

Тож, через війну Слава перебуваю у Нідерландах і активно розповідає про загадкового коханого чоловіка, який чекає її в Україні, проте ні імені, ні вигляду свого обранця, Камінська не бажає розкривати.

Ксенія Мішина

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Після розставання з Олександром Еллертом, Мішина активно почала ходити на побачення та на масажі, до того ж на домашні масажі при свічках до таємного чоловіка. А нещодавно машину акторки всипали квітами та іграшками. Але чиїх рук ця романтична справа ніхто крім Мішиної не знає і певно не дізнається, адже про цього нареченого Ксенія геть нічого не розповідає, що також викликає сумніви.

Світлана Лобода

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Лобода у період повномасштабної війни почала активно допомагати українцям. А сама вона отримує підтримку від таємного коханого чоловіка, який багато років живе в Європі. Проте імені Світлана не збирається розкривати, вважає, що особисте має залишатися особистим. Єдине, що розповіла Лобода про свого коханого, це те, що він не українець, але любить батьківщину Світлани та має добре серце.

Алла Мазур

Алла Мазур
Алла Мазур

Найпрофесійніша телеведуча українського телебачення Алла Мазур також приховує свого коханого чоловіка. Але у ведучої є на те свої причини. Річ в тому, що коли Алла народила сина, до неї було прикуто багато неправдивої уваги та інформації зі сторони колег, Мазур дуже зачепило те, що про неї вигадують і вирішила раз і назавжди зачинити двері до свого особистого життя. Проте останнім часом Аллу задарюють квітами й сама жінка помітно розквітла, але хто робить її такою щасливою, Мазур не зізнається.

Схожі статті