Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, як їй живеться після розлучення зі співаком: “Продовжую боротьбу”

Знаменита українська співачка та колишня благовірна Дзідзьо Славія сколихнула мережу новими фотографіями з Закарпаття. Усі деталі в нашій статті.

Славія стала відкриттям для українського шоу-бізнесу лише рік тому. Красуня неодноразово намагалася дістатися перших ешелонів шоу-бізнесу, але через сімейне життя в неї це не виходило.

Як з’ясувалося на передодні заяви про розлучення Славії та Дзідзьо, музикант не хотів, щоб його дружина заробляла на сцені, адже не терпів конкуренції в сім’ї. І хоча артисти дуже кохали одне одного, врешті-решт, вони прийняли рішення, що їхні шляхи мають пролягати окремо.

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, як їй живеться після розлучення

Дзідзьо гучно відгуляв весіля
Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, як їй живеться після розлучення

З моменту офіційного розлучення Ярослави та Михайла пройшов рік. Співачка не претендувала на жодне майно, яке її благовірний придбав у шлюбі. Натомість у подарунок вона отримала розкішну квартиру на березі озера, за що пізніше подякувала співаку.

Зараз Ярослава не тільки активно будує власну творчу кар’єру та веде особистий мікроблог в соціальній мережі Instagram. Зірка багато подорожує і відкрита до нового досвіду. Нещодавно на її особистій сторінці з’явилася нова публікація з Закарпаття. Славія не зраджує своїм звичкам і останнім часом постійно черпає сили та енергію з української природи, про що з захватом розповідає фанатам.

Варто відмітити, що у зірки вже є реальні шанувальники, які розсипаються в компліментах у коментарях і не дають Ярославі забути про те, що в неї є міцна підтримка серед аудиторії.

До речі, після початку повномасштабної війни в Україні Славія також бере активну участь у різноманітних заходах, щоб підтримати співвітчизників у таку непросту годину.

Схожі статті