Щаслива разом з Притулою: Леся Нікітюк вразила публічним зізнанням в любові і показала себе в обіймах зірки

Українська телеведуча Леся Нікітюк показала фото, де стоїть в обіймах Сергія Притули. Зірка публічно зізналася колезі у любові та показала це підписникам. Що насправді відбувається між знаменитостями?

Леся Нікітюк після свого тріумфу в програмі “Орел та Решка” почала швидко набувати популярності та брати участь у різних телешоу. Так ведуча опинилася на одному знімальному майданчику з відомим актором та телеведучим Сергієм Притулою у передачі “Хто зверху?”. Цей тандем одразу підкорив серце вибагливого глядача і шоу стало популярним на українському телебаченні.

Зараз знімання проєкту поставлено на паузу через початок повномасштабної війни, тому Леся та Сергій стали дедалі менше часу проводити разом, хоча раніше бачилися ледь не кожен день. Знаменитості не приховували, що їх відносини більш тісні, ніж у звичайних колег. Зірки стали справжніми друзями, спілкувалися та запрошували один одного на свята.

Скільки років насправді разом Сергій Притула і Леся Нікітюк
Леся Нікітюк вразила публічним зізнанням в любові

Певний час фанати навіть почали підозрювати, чи не приховують Сергій та Леся від них ще щось сенсаційне? Навіть ходили чутки, що між партнерами спалахнув службовий роман. Одного разу Нікітюк публічно зізналася у любові до зіркового колеги. Але романтичних флюїдів у цьому не було. Нікітюк опублікувала фото, де привітала “Новий канал” з 24 річницею та висловила надію, що скоро шоу “Хто зверху?” знову повернеться на українські телеекрани. На фото з Притулою Леся написала слово “люблю”, але це було не що інше, як приятельський прояв почуттів.

Та хоч ведуча й чекає на нові знімання, є ймовірність, що Сергій більше не буде брати участь у розважальних проєктах. Про це повідомив Олександр Педан, поговоривши з другом та колегою. Причина такого суворого рішення складається у тому, що після всього побаченого зіркою за воєнний час, він не зможе смішити публіку так, як це було раніше.

Леся Нікітюк вразила публічним зізнанням в любові

Зараз Леся активно займається волонтерством, а фонд Сергія Притули б’є усі рекорди по швидкості збору коштів на потреби Збройних Сил України.

Нагадаємо, що Сергій Притула одружений та має трьох дітей.

Схожі статті