|
03.11.2022 23:35

Чим живе син Олега Винника, якого він сховав за кордоном: займається спортом і відпочиває на елітних курортах

Тільки-но Олег Винник з’явився на українській сцені, як йому почали пророкувати неймовірний успіх. І варто відмітити, що йому вдалося його досягти у вельми короткий проміжок часу.

Чим живе син Олега Винника, якого він сховав за кордоном

Колись знаменитий в Німеччині, а нині суперзірка в Україні, повелитель вовчиць робить усе можливе, аби приховати правду про своє особисте життя та захистити сім’ю від публічності.

І хоча фанати не припиняють шукати інформацію про дружину та дітей артиста, майже ні в кого вже на залишається сумнівів, щодо того, що вони принаймні існують.

Чим живе син Олега Винника, якого він сховав за кордоном

Так, декілька років тому журналісти завітали до рідного села Олега, в якому їм вдалося поговорити з його колишніми односельчанами. Місцеві розповіли, що Олег одружився зі своєю бек-вокалісткою, разом з нею емігрував до Німеччини, а там став батьком.

Подейкують, що сина виконавця звуть Юліаном. Хлопець нібито залишився жити за кордоном. В мережі навіть можна знайти дані про юнака на ім’я Юліан Винник. На кадрах, які виникають в роздачі Google хлопець займається плаванням.

Чим живе син Олега Винника, якого він сховав за кордоном

Цікаво, що буквально декілька років тому Олег також засвітив хлопця під час відпочинку в Домінікані. Зірка проводив час з юнаком та своїм концертом директором, не маючи жодних підозр щодо того, що в цей час його фотографують. Журналісти, яким вдалося зробити ексклюзивні кадри були майже впевнені у тому, що на знімках саме Юліан. Хоча підтвердження цьому досі немає.

Чим живе син Олега Винника, якого він сховав за кордоном

Сам Олег не припиняє говорити про те, що не хоче піаритися на своїй сім’ї і віддає перевагу популярності та славі, яка заробляється творчістю.