Розлучення з Буряковським: Оля Полякова вперше розповіла, чому захотіла розірвати шлюб із чоловіком

Знаменита українська співачка Оля Полякова не так давно зізналася, що обговорювала зі своїм чоловіком розлучення. Чому артистка хотіла розірвати шлюб і чому цього не зробила?

Відома українська співачка Оля Полякова перебуває у шлюбі з бізнесменом Вадимом Буряковським близько 20 років. У пари є двоє спільних дочок — Марія та Аліса. І хоча ззовні зіркове подружжя здається абсолютно гармонійним, насправді за цими посмішками та любов’ю одне на одного приховується багато секретів.

Наприклад, нещодавно Суперблондинка розповіла Маші Єфросініній у рамках їхньої авторської програми “Дорослі дівчата” про те, що неодноразово намагалася розлучитися з Вадимом.

Оля Полякова вперше зізналася про бажання розлучитися з Буряковським

Оля Полякова вперше зізналася про бажання розлучитися з Буряковським

Щоправда, ці спроби були досить в’ялими і здебільшого спиралися на емоції. Так, співачка зізналася, що під час конфліктів з чоловіком, вони домовлялися розлучитися, сідали за стіл та починали ділити майно. І саме цей етап повертав Олю Полякову на землю і давав їй зрозуміти, що насправді вона не готова піти на цей крок.

“Не хочу ділити свій дім. Ми коли лаємося, починаємо говорити: “Давай розлучимося”. Кажу: “Давай! Що робитимемо? Давай сядемо і домовимося, як ми будемо розлучатися”

Але у зв’язку з благородною позицією Вадима, згідно якої він взагалі не хоче щось забирати, зірка раз-у-раз приймає рішення не розривати шлюб.

Варто відзначити, раніше Оля Полякова говорила про те, що частина нерухомості зареєстрована спеціально на неї, щоб в разі розлучення вона з дітьми була забезпечена. Ба більше, артистка порадила глядачкам дотримуватися такої ж моделі поведінки. Саме тоді зірка зізналася, що на неї зареєстрована квартира в центрі Києва.

У розмовах з Машею Оля також зізнавалася, що банкрутство її чоловіка дуже по впливало на якість їхніх стосунків. Зокрема Полякова не хотіла жити з чоловіком, який заробляє менше за неї. Дірку в бюджеті їм вдалося заткнути доходами співачки, однак авторитет у сім’ї Вадиму відновити так і не вдалося.

Схожі статті