Куди зникла Ані Лорак? Після втечі з москви співачка розсекретила нове місцезнаходження: “Відчуваю себе вдома”

Відома російська співачка Ані Лорак через півроку після зникнення з інформаційного простору поділилася своїм місцезнаходженням з підписниками.

Після початку повномасштабної війни в Україні Ані Лорак забрала свою дочку Софію та поїхала за кордон. Згодом з’ясувалося, що спадкоємиця артистки опинилася вдома у своєї турецької бабусі.

Натомість, де ховалася сама Ані відомо не було. Артистка не виходила на зв’язок зі своїми шанувальниками майже півроку. І за увесь цей час засвітилася лише на весіллі у Вірменії. Її акаунт в соціальній мережі Instagram був видалений, тож зв’язку з зіркою просто не було.

Куди зникла Ані Лорак

Мовчунка Лорак написала лист розкаяння
Куди зникла Ані Лорак

Восени Ані Лорак прийняла рішення повернутися на сцену. Співачка показала себе у москві, відновила особисту сторінку в соцмережах, а також почала активніше давати концерти. Дарма, що її виступи в Європі були почергово зірвані активістами.

Не допоміг і лист-покаяння, в якому Ані Лорак заявила, що не хоче брати участі в політиці, і хоча просто тішити своїх фанатів піснями. Ба більше, і він спричинив нову хвилю критики та хейту.

А нещодавно Ані Лорак знову засвітилася в Іспанії. Вочевидь, перебування в російській федерації їй не здається безпечним або ж сприятливим для її кар’єри. Що на даний момент співачка робить в Європі всім відомо: вона продовжує заробляти гроші за кордоном, адже в росії її полишили такої можливості.

У дописі до фотографії зірка заявила, що почувається, як вдома, тож хто знає, можливо Ані Лорак піде по стопах великої кількості російських артистів і а раптово прийме рішення залишитися в Іспанії.

Тим паче, що пліткують, нібито її компанія в російській федерації ліквідована, а російські юристи мають намір не випускати її з судових засідань .

Схожі статті