“Продалась продюсерам”: як сьогодні виглядає зірка Х-Фактору та улюблениця Кондратюка Аіда Ніколайчук

Популярна зірка "Х-фактору" Аіда Ніколайчук нині зовсім змінилася. Дізнайтеся у матеріалі, як виглядає нині знаменитість та чому у неї не склалися стосунки з Ігорем Кондратюком.

Жінки, особливо популярні, дуже люблять змінювати свій імідж. Аіда Ніколайчук — не виключення. На проєкт “Х-фактор” вона прийшла зовсім нікому не відомою дівчиною: не мала розкрученої сторінки в Інстаграмі, не знімалася для Ютуб-проєктів. Втім, її кристально чистий голос та відмінний слух привели її до справжнього успіху.

До того, як прийти на кастинг, майбутня зірка обіймала вельми просту посаду і була всього лиш старшою касиркою. Та такий талант, як в Аіди, було гріх ховати за касовим апаратом. Дівчина відважилася і вийшла на сцену до журі.

Аіда Ніколайчук та Ігор Кондратюк на проєкті X-факторі
Як сьогодні виглядає зірка Х-Фактору та улюблениця Кондратюка Аіда Ніколайчук

Втім, перший сезон виявився для неї зовсім невдалим. Ніколайчук не пройшла навіть у перші серйозні випробування на сцені. А ось “Х-фактор-3” став для неї трампліном у майбутнє. Оминувши віртуозно всіх конкурентів, співачка бере Гран-прі.

На цьому пригоди артисти не завершуються, адже завдяки телеканалу СТБ вона знайомиться з Ігорем Кондратюком, який ще при першій зустрічі був вражений вокальними даними. Згодом продюсера і зірку будуть бачити на світських заходах, але чутки про роман не підтвердяться.

Певний час про Аіду нічого не буде чутно, проте з ростом популярності соціальних мереж, вона постане перед прихильниками заново й у новому амплуа. Переможниця музикального реаліті кардинально змінила імідж. Замість блонду — розкішний шоколадний колір волосся та правильно пропрацьований макіяж. Ось, що зірка пише сама про себе:

“Завжди посміхаюся, коли читаю комменти типу: “На проєкті була така справжня, а зараз продалась продюсерам”. Любі мої, а вас не бентежить слово “проєкт”? А воно тут ключове. У шоу продюсери як раз роблять шоу. У шоу артисти такі, щоб вам було цікаво дивитися. А ось після проєкту, коли артисти виходять у вільне плавання, як раз стають самі собою”

Нагадаємо, що нині Аіда продовжує сценічну діяльність.

Схожі статті