Ксенія Мішина розповіла про коханого чоловіка, який старше від неї на 30 років: “Кохання скрізь”

Українська популярна акторка Ксенія Мішина останнім часом дає багато приводів для обговорення. І майже всі теми стосуються чоловіків, то побачення на кладовищі, то сюрпризи, то зізнання у стосунках з чоловіком старшим від неї на 30 років.

Мішина стала дуже популярною після шоу “Холостячка”, де за її серце боролися чоловіки й варто зазначити – гідні. Всі чоловіки сезону доводили себе дуже акуратно поряд з нею та намагалися догодити бажанням Ксенії. Це вдавалося багатьом, але догодити жінці, не означає підкорити її серце. Адже кожна жінка з роками розуміє, що окрім почуттів, варто слухати ще й свій холодний розум, якби важко це не давалося.

Тож, на шоу Мішина обрала Олександра Еллерта і саме з ним почала будувати свою історію кохання в реальному житті, але відбувалося це недовго, оскільки згодом побут та непорозуміння зруйнували стосунки й розвели Сашу та Ксенію по різних шляхах життя. І після розставання з Олександром, акторка почала активно ходити на побачення та хизуватися тим, що відбувається в її особистому житті.

К
Ксенія Мішина розповіла про чоловіка старшого від неї на 30 років

Отже, не так давно Мішина була на побаченні з колегою на байковому кладовищі, потім зустрілась з Женею Котом, а нещодавно актриса хизувалась подарунками та квітами, якими якийсь таємний чоловік засипав її автомобіль. Також не слід забувати про романтичні історії з масажем при свічках вдома у невідомого чоловіка. Тож, що відбувається в особистому житті Мішиної певно знає тільки вона.

С
Скріншот історії Ксенії Мішиної з instagram

А на днях холостячка сильно здивувала шанувальників розмовою про кохання з різницею на 30 років у віці. Річ в тому, що Мішина вирішила поспілкуватися зі своїми підписниками у соціальній мережі instagram, де її запитали, “Як ви вважаєте, різниця у 30 років між чоловіком і жінкою це багато?” на що акторка відповіла так: “Взагалі немає ніякої різниці. Кохання всюди”. Тож шанувальники Ксенії вирішили, що вона відповідає виходячи  зі свого особистого життєвого досвіду. Тому вже почали приписувати їй роман з чоловіком, який старший від Ксенії на 30 років і якого вона спеціально приховує від сторонніх очей.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.