40-річний Влад Яма відростив довге волосся, зробив укладання з гелем та показав з Америки, як виглядає

Зірковий хореограф, який після початку війни опинився в Сполучених Штатах Америки, потішив своїх фанатів перевтіленням. Усі деталі в статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні знаменитий хореограф прийняв вирішення вивезти свою родину закордон, що зробив майже одразу. Тривалий час фанати не мали жодної гадки, де може знаходитися зірка, і лише місцеположення його Instagram-сторінки говорило про те, що сім’я знаходиться в Штатах.

Влад Яма вразив новою зачіскою зі Сполучених Штатів

Власне кажучи, через декілька місяців танцюрист наважився все ж таки розповісти про те, що він дійсно переховується в Америці. При цьому Влад підкреслив, що зробив це легально, нібито перед тим, як запровадили військове положення.

Влад Яма більше не може танцювати
Влад Яма вразив новою зачіскою зі Сполучених Штатів

Якщо у першій половині 2022 року Влад взагалі не ділився жодними кадрами зі свого нового життя в еміграції, то зараз Яма або показує, як збирає гроші на допомогу Україні, або тішить фанатів архівними кадрами.

Так, нещодавно на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явився новий знімок, у якому він постав в образі Нео. Зроблена фотографія була ще за часів зйомок на телеканалі “1+1”.

Костюмери обожнювали створювати хореографу такі образи, щоб йому необхідно було одяг перуки, тож цей раз Яма постав з чорним волоссям, укладеним з гелем назад.

Влад Яма вразив новою зачіскою зі Сполучених Штатів

Нагадуємо, що не так давно Влад Яма наважився показати себе з бородою та волоссям, і здивував своїх шанувальників неймовірною схожістю з Дмитром Дікусаром. Вперше фанати впевнилися, що напевно зірці не варто змінювати свій стиль, адже його образ суттєво змінюється.

Сам Влад за роки кар’єри на телебаченні жодного разу не наважувався відростити хоча б коротке волосся.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.