Що відомо про Грега Чапкіса: Як склалася доля у сина легендарного Григорія Чапкіса: – “Естафету прийняв”

Грег Чапкіс друга дитина легендарного хореографа і танцюриста Григорія Чапкіса, який пішов з життя на 91-му році життя. Тому тепер увага прикута до нащадка маестро бальних танців Грега.

Грег народився у другому шлюбі Григорія Чапкіса та виріс в Україні, але більшу частину свого життя чоловік прожив у США де й почав будувати свою кар’єру. Він також хореограф та танцюрист, але молодший Чапкіс обрав для себе більш сучасний стиль танцю. Хіп-хоп. В Америці він має власну школу танців “Chapkis Dance” та родину.

Наразі Грегу 43 роки й він просто копія свого батька, очі, вираз обличчя, ну просто все нагадує легенду бальних танців. Щодо сімейного статусу, то Грег давно одружений, вже понад 20 років він щасливо проживає будні з жінкою, на ім’я Ембер, але у шлюбі пара перебуває лише 9 років та виховує двох синів 13-річного Миколи та 6-річного Максима. До речі хлопчики дуже схожі на свого дідуся, очі ніби у всіх трьох спадкоємців Григорія  однакові, оце так гени.

Р
Родина Грега Чапкіса

Син Чапкіса продовжує жити у США, тому й раніше йому було важко вибратися з робочих справ та прилетіти до України, щоб побачитися з батьком. Тому на передостанньому сезоні шоу “Танці з зірками” продюсери вирішили зробити сюрприз Григорію Чапкісу та запросили його сина на один з ефірів. Це було дуже неочікувано та приємно для маестро. Та й Сам Грег був дуже щасливий, адже з батьком він на той момент не бачився понад рік і дуже за ним засумував.

Я
Як живе син легендарного Григорія Чапкіса

Тож, відом, що Грег пішов за стопами свого батька і побудував успішну кар’єру хореографа та бізнесмена. Адже його школи танців є не лише у США, а ще у кількох європейських країнах. Тож, Григорій Чапкіс все своє життя пишався своїм сином та радів його успіхам і тому, що він продовжив ту саму справу, яка стала сенсом життя для маестро.

Схожі статті