Тіна Кароль випадково засвітила банківські дані: навіщо екс-обраниці Дана Балана картка з кредитом? (ФОТО)

Популярна співачка Тіна Кароль завжди могла похвалитися і розкішним будинком, і поїздками на фешенебельні курорти. Втім нещодавно зірка засвітила свій акаунт у додатку "Дія", де помітно було цікаву фінансову операцію. 

Поп-діва Тіна Кароль давно купається у розкоші. Вона має елітний заміський будинок, шикарні дизайнерські сукні та коштовні прикраси. Такою зірка давно демонструє шоу американського рівня та карколомний балет. Крім цього, її син Веніамін навчається в елітній британській школі, звісно не на безоплатній основі. Завжди складалося враження, що ця артистка ні в чому собі не відмовляє. Проте, виявилося, що співачка відкрила кредит.

Зірка, мабуть, і не хотіла ділитися цією інформацією, але доля зіграла з нею злий жарт. Тіна показала фанатам, як можна проголосувати у додатку за улюблену зірку, яку висунули у журі Національного відбору на Євробачення. Під час вибору відповідного пункту у меню, співачка засвітила, що у неї є тепер кредитна картка, а ще, перед тим, як її отримати, знаменитість перевіряли відповідні органи банку.

Тіна Кароль випадково засвітила банківські дані

Кароль не стала коментувати свої фінансові операції. Вона взагалі вважає неприйнятним розповідати про нинішні статки. Навіть за часів життя з Євгеном Огіром вона опускала це питання.

Проте, відомо, що поп-діва не бідує. Вона має чималий маєток у передмісті Києва. Його побудував ще Євген Огір на честь своєї коханої. У той час популярна дружина ходила вагітною та згодом подарувала сина. Крім цього, у палаці знаменитості є чимала колекція коштовних предметів інтер’єру.

Будинок Тіни Кароль
Тіна Кароль випадково засвітила банківські дані

Тіна також проявляє себе, як потужна бізнес-леді. Вона, під час карантину, стала активно брати участь у рекламних кампаніях різних брендів та стала ще більше розкручувати свої сторінки у соціальних мережах.

Нагадаємо, що більше про життя Тіни Кароль, її таємні романи, мрії, секрети та обранців, а головне заробітки ви можете дізнатися у відео наших партнерів “Одна минута”:

Схожі статті