Реальна дружина “квартального” чоловіка Олени Кравець Зеленського показала нову стрижку: ультрамодний боб-каре

Олена Зеленська вразила шанувальників новим іміджем. Дружина Президента підстригла ультрамодне боб-каре та перефарбувала волосся. Чим сьогодні займається перша леді України?

У сучасному світі жінки приділяють багато часу своїй зовнішності, щоб виглядати бездоганно щодня. Представниці прекрасної статі намагаються довго не затримуватися в одному образі та постійно змінюють імідж. Сучасні леді обирають стильні вбрання, фарбують волосся та змінюють зачіски кожного сезону.

Перша леді України, Олена Зеленська, також показалася перед публікою у новому образі. Дружина Президента обрізала довге волосся, зробивши ультрамодне боб-каре. Пані Олена віддає перевагу блонду, лише інколи змінює колір волосся на декілька тонів.

Перша леді України Олена Зеленська покинула Україну
Дружина Зеленського показала нову стрижку

Шанувальники одразу звернули увагу на зміни у зовнішності першої леді та підмітили, що новий образ їй вельми личить. Нещодавно Володимира Зеленського з дружиною запросило на інтерв’ю відоме американське видання Vogue. Журнал на своїй обкладинці розмістив фотографію Олени Зеленської та сьогодні ця світлина стала символом незламності українських жінок. Знаменита леді обрала для знімання вбрання ділового стилю: темний низ, світлий верх. Підбори Олена поміняла на зручне та практичне взуття, на пласкому ходу.

Дружина Зеленського показала нову стрижку

Сьогодні пані Зеленська являється прикладом не тільки для жінок нашої країни, а й для усього світу. З початку повномасштабної війни на її тендітні, жіночі плечі полягло не просто завдання — підтримувати чоловіка, який керує країною у такі скрутні часи. Окрім того, що родина Володимира Зеленського попри небезпеку залишилась в Україні, Олена займається проєктом, який забезпечить книжками діток, яким довелося переселитися за кордон. Цей проєкт має назву “Better time Storie” та розрахований на школярів, які знаходиться далеко від Батьківщини. Ідея полягає у тому, щоб створити аудіоверсію книжок, які можуть бути записані голосом рідної людини.

Нагадаємо, що Олена та Володимир Зеленські цього року відсвяткували 19 річницю весілля.

Схожі статті