Анатолій Хостікоєв вийшов у світ з Наталією Сумською та показав, як змінився з лютого: повністю сивий в літах

Анатолій Хостікоєв і Наталія Сумська завжди вважалися вишуканою парою сучасності. Втім, навіть і їм не підвладний час. Подивіться, як змінилися артисти та яким став нині чоловік акторки далі у матеріалі.

Анатолій Хостікоєв і Наталія Сумська — яскрава пара нашого шоу-бізнесу. Зірки вже давно разом не тільки на сцені, а й у шлюбі. У молодості їх вважали справжньою еталонною парою.

На відміну від багатьох селебрітіз, стосунки і вогонь кохання вдалося зберегти до сивих літ. Тепер, у нинішніх воєнних умовах вони присвячують час не лише творчості, а й благодійній роботі. У квітні цього року подружжя поїхало на Старокостянтинівщину, аби підтримати захисників та волонтерів, які допомагають фронту.

Зірки вирішили обійтися без театральних заходів, а вийти до людей та просто з ними поспілкуватися. Як повідомляють місцеві медіа, всі, без виключення дуже чекали приїзду артистів. Анатолій згадував, як і сам служив в армії, приправляючи свої історії добрими жартами та смачним гумором.

Наталя Сумська зізналася, що ревнує Хостікоєва до молодшої сестри Ольги. Фото Jetsetter
Анатолій Хостікоєв вийшов у світ з Наталією Сумською

Наталія ж вирішила вразити всіх, хто прийшов на зустріч до них з чоловіком та заспівала красивих пісень. Овації ж зірвала просто неймовірні, а гості були у справжньому захваті від голосу зірки.

Можна звернути уваги, як сильно змінився Анатолій Хостікоєв. Він відпустив пишну бороду та вирішив поексперементувати із шевелюрою, оминаючи перукарів. До речі, видно, як чоловік посивів. Раніше, у молодості, він носив темний відтінок волосся, а нині став білий-білий. Проте, цей образ його не псує, а навпаки додає солідності.

Анатолій Хостікоєв вийшов у світ з Наталією Сумською

Нагадаємо, що Наталія Сумська мала два шлюби і в обох народила діток. Анатолій прийняв у родину Дарину, старшу дочку своєї милої, але доля подружжю подарувала ще й сина В’ячеслава, який став справжньою опорою мамі з татом. А ось зі своєю сестрою Ольгою знаменитість не спілкується вже тривалий час. Навіть після втрати рідної мами сімейство нічого не розповіло про довгоочікуване примирення та возз’єднання.

Схожі статті