Як виглядає нині Олег Винник: у мережі спливло емоційне звернення Головного вовка країни до противників

Відомий виконавець Олег Винник нарешті вийшов на зв'язок з шанувальниками. Куди та чому раптово зник артист, і як улюбленець мільйонів виглядає сьогодні?

Телеглядачі, які пильно стежать за життям зірок українського шоу-бізнесу помітили, що є один артист, який не виходить за зв’язок з аудиторією вже тривалий час. Одразу можна здогадатися, що мова йде по Олега Винника. Співака називають повелителем вовчиць після того, як його пісня про молоду вовчицю зірвала усі музичні рейтинги у 2013 році.

Виконавець хоч особистість і скритна, але від уваги прихильниць ніколи не відмовлявся. Тому фанати були не на жарт збентежені, коли їх улюбленець зник з радарів і перестав навіть вести соціальні мережі. З початком війни артист просто провалився крізь землю. Шанувальники та зіркові колеги почали звинувачувати Винника ледь не зраді, оскільки факт того, що співак знаходиться за кордоном, став відомим доволі швидко.

Ще на початку березня Олег записав відеозвернення, яке багато прихильників побачили зараз через алгоритми мережі, які виносять у стрічку рекомендацій тільки ті відео, які мають велику кількість переглядів.

Як виглядає нині Олег Винник

У цьому зверненні знаменитість закликає росіян розплющити очі та подивитися, що насправді відбувається в Україні та просить схаменутися й припинити вбивати мирне населення. На відео повелитель вовчиць не виглядає так запально, як зазвичай на сцені. Виконавець помітно втомлений та сумний. По емоціях Олега Винника видно, що він дуже переживає за Батьківщину, хоча й знаходиться зараз у Європі.

Обращение к россиянам, беларусам, матерям российских и белорусских солдат. Россия, Беларусь, вы цинично ворвались в нашу мирную страну со смертельным оружием.Ваши дети погибают на нашем черноземе. Восстаньте! Вас миллионы! Нас, УКРАЇНЦІВ, не знищити!!! Ніколи Україна не буде чиєюсь! Ми сильні! Пишаюсь нашими захисниками. Молимось за Україну. З нами БОГ!!!

Опубликовано Олегом Винником Среда, 2 марта 2022 г.

Чому співак виїхав за кордон?

Олег Винник пройшов тест на детекторі брехні
Як виглядає нині Олег Винник

Винник дійсно зараз перебуває у Німеччині, але не для того, щоб сховатися від війни, як багато хто думав спочатку. Артист перебуває у Європі на лікуванні, про що повідомили його адвокати. Що саме сталося з виконавцем поки що тримається у секреті, але ще до війни Олег мав проблеми зі здоров’ям. Знаменитість навіть скасовував концерти через те, що тривалий час хворів на ларингіт та не міг співати.

Нагадаємо, що представники Головного вовка країни зазначили, що попри все допомагає фронту та надсилав транспорт для передової.

Схожі статті