|
05.11.2022 23:41

МастерШеф. Битва сезонів 12 випуск від 05.11.2022: хто покинув шоу – “Стільки роботи зробив, і в чорному”

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 12 випуску від 05.11.2022. На цей раз з кулінарного шоу пішла учасниця Яна.

Хто покинув МастерШеф. Битва сезонів

Так, у 12-му випуску 5 учасників отримали чорні фартухи і боролися за можливість залишитися в проєкті і надалі крокувати до перемоги. Олександр Білодід, Влад Міцкевич, Саша Цвігун, Яна Балог та Саша Кривець отримали різні продукти. За умовами конкурсу кухарі були змушені зробити страву, яка за зовнішнім виглядом повністю скопійована з цього продукту, але має бути зроблена з інших інгредієнтів.

Гірше за всіх з цією задачею впоралася саме Яна, саме тому вона і покинула проєкт. Однак, далеко не всі глядачі погоджуються з даною ситуацією. У зв’язку з тим, що у страві Міцкевича знайшли кістку, у коментарях під публікацією на офіційній сторінці проєкту в соціальній мережі Instagram розпочалися справжні суперечки.

Хто покинув МастерШеф. Битва сезонів
Хто покинув МастерШеф. Битва сезонів

Одні вважають, що це дуже поганий результат, інші ж користувачі мережі навпаки стають на захист Міцкевича, опираючись на коментар Ектора, що це не катастрофічна помилка.

Також цей раз у шоу усі учасники мали приготувати вишукані страви тільки з тих продуктів, які доступні кожному українцю, що було досить не просто, але кухарі проявили креативність та фантазію та усе зробили на рівні.

Та враховуючи, що конкуренція стає все сильнішою, добиватися блискучих результатів стаж дедалі складніше. Глядачі це відчувають і вже пророкують перемогу деяким учасникам.

Варто відмітити, що в мережі активно обговорювали імовірність вильоту дівчини у цьому випуску, і ці очікування справдились.