Оля Мартиновська показала розкішний букет квітів та розповіла про студента, з яким почуття взаємні: “Мій”

Популярна зірка кулінарії Ольга Мартиновська зрідка говорить про своїх обранців. Втім, чоловічої уваги у її житті предостатньо. Дізнайтеся, хто саме подарував розкішний букет квітів та як відреагував Володимир Ярославський на це.

“МастеШеф” подарував Україні чимало яскравих знаменитостей, серед яких — Ольга Мартиновська. Зірка стала не лише переможницею 3-го сезону, а й отримала шанс навчатися у Франції кулінарному мистецтву.

Втім, не лише шедеври, які створює популярна білявка на тарілці цікавлять її прихильників. Вже тривалий час ходять чутки про те, що кулінарка може мати стосунки з Володимиром Ярославським, своїм колегою. І дійсно, це не дивно: вони разом навіть в евакуації, а до війни не соромилися показувати спільних фото, де проявляли ніжності. Підозрювали, цю пару навіть в тому, що вони могли таємно одружитися, проте саме ці чутки виявилися хибними.

Ольга Мартиновська полишила Європу та відлетіла з Володимиром Ярославським у США
Оля Мартиновська показала розкішний букет квітів

Та нещодавно сталася подія, яка може змусити шефа похвилюватися за потенційну обраницю і навіть змусити поревнувати її. Їй за кордон прислали пишний букет незвичних квітів. Ось, як прокоментувала презент Ольга у сторіз на сторінці в Інстаграмі:

“Поки я стала другом для когось маленького, один мій друг розчулив мене, подарував не квіти, а цілий рік спогадів, надії і знову віри”, — написала Мартиновська і додала: “Мій студент”

Оля Мартиновська показала розкішний букет квітів

Виявляється, подарунок їй зробив її послідовник, якого звати Віталієм. Хлопець попіклувався про сюрприз з самого Львову. Втім, більше подробиць про таємничого романтика жінка не розкриває.

А ось Володимир, схоже, лишив подію без уваги. Він навіть не прокоментував той факт, що хтось наважився на такий крок заради Ольги. Цікаво, що подарунків від Ярославського кулінарка ще жодного разу не показувала.

Нагадаємо, що в Олі Мартиновської за плечима є шлюб, який розпався відносно недавно. Також у знаменитості є дочка Віра. Дівчинка росте справжньою копією знаменитої мами, а друг популярної неньки, Володимир, ставиться дуже по-батьківськи до неї.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.