33-річна Ксенія Мішина взяла на руки свою дочку та показала, як вона виглядає: “Народження моєї пуговки”

Відома українська акторка Ксенія Мішина сколихнула мережу, показавши свою маленьку хрещену дочку на камеру. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Ксенія Мішина — матір-одиначка. Зірка виховує одного сина Платона, який народився від стосунків, що не принесли щастя акторці.

Ксенія Мішина розповіла про стосунки з чоловіком старшим від неї на 30 років
Ксенія Мішина взяла на руки свою дочку

Втім, Ксенія робить усе можливе, щоб Платон не відчував відсутність батька. Тим паче, що після початку повномасштабної війни в Україні він з’явився у житті родини і готовий взяти відповідальність. Зокрема зірка зізналася, що виявляється у Платона є брат та сестричка.

Ксенія Мішина взяла на руки свою дочку

Пов’язувати своє життя з іншим чоловіком Ксенія не квапиться, і, здається, дуже ретельно підходить до питання вибору супутника. І хоча у зірки дуже маленька сім’я, у неї багато близьких друзів, які складають її дорогоцінне оточення.

Також у Ксенії Мішиної є хрещена дочка. Нещодавно на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилося нове відео, в якому вона показала дівчинку.

Ксенія Мішина взяла на руки свою дочку

“Сьогодні в моєї хрещениці день народження. День народження у моєї пуговки. І в мене було замовлення: золота сукня та золота корона”

Потім знаменитість показала, якісь подарунки привезла дівчинці і, варто відмітити, догодила маленькій принцесі.

Нагадуємо, що в стосунках з Олександром Еллертом зірка виховувала одразу двох дітей: свого сина Платона та його дочку Елю, з якою добре полагодила. Пара навіть обговорювала з журналістами імовірність народження спільної дитини.

Обидва були готові до даного кроку, але взаємини не встигли дійти до цього рівня, адже пара прийняла рішення розстатися. Зараз Ксенія переїхала до нової квартири і там проживає разом зі своїм спадкоємцем.

Схожі статті