Фаворитка Вакарчука Христина Соловій показала, з ким прокидається вранці: сфотографувала, поки він спав

Відома українська співачка Христина Соловій сколихнула мережу, опублікувавши ранковий знімок. Кого показала артистка, дізнайтеся в нашій статті.

Колись фаворитку Святослава Вакарчука Христину Соловій називали його коханкою. Преса усіма способами намагалася дізнатися правду про їхні стосунки, але обидва заперечували романтичний характер їхніх взаємин.

Христина Соловій повідомила про весілля
Христина Соловій показала, з ким прокидається вранці

Минулого року з’ясувалося, що інша жінка у Святослава все ж таки була, але це була не його підопічна. Мова йде про продюсерку Євгенію Яцуту, яка раптово народила первістка зірки Івана майже одразу після його заяви про те, що він розлучається з першою дружиною Лялею Фонарьовою.

Христина Соловій показала, з ким прокидається вранці

З Христиною Святослав розстався в усіх сенсах: артисти більше не працюють разом і не спілкуються. Втім, між ними залишилися теплі товариські взаємини. Коли Христина дізналася про народження спадкоємця у колишнього продюсера, одразу ж його привітала.

Звісно, шанувальників артистки дуже цікавить, а хто ж полонив її серце та планує побудувати з нею сім’ю. І чи взагалі існує такий чоловік, який зміг підкорити красуню? У цьому питанні Соловій дотримується принципів Вакарчука і також приховує усе, що не стосуються її творчості.

На її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram інколи з’являються кадри з її буднів, однак, вони носять суто розважальний, легкий та ненав’язливий характер. Так, нещодавно? наприклад, Соловій потішила своїх фанатів кадром з котом.

Христина Соловій показала, з ким прокидається вранці

Пухнастик був сфотографований красунею після того, як вона прокинулася. Втім, котик ще спав. А от Христина Соловій насолоджувалася видом, сидячи навпроти.

Хтозна, можливо колись співачка буде більш відкритою і тішитиме не тільки кадрами з домашніми тваринами.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.