|
06.11.2022 12:41

Фаворитка Вакарчука Христина Соловій показала, з ким прокидається вранці: сфотографувала, поки він спав

Колись фаворитку Святослава Вакарчука Христину Соловій називали його коханкою. Преса усіма способами намагалася дізнатися правду про їхні стосунки, але обидва заперечували романтичний характер їхніх взаємин.

Христина Соловій показала, з ким прокидається вранці

Минулого року з’ясувалося, що інша жінка у Святослава все ж таки була, але це була не його підопічна. Мова йде про продюсерку Євгенію Яцуту, яка раптово народила первістка зірки Івана майже одразу після його заяви про те, що він розлучається з першою дружиною Лялею Фонарьовою.

Христина Соловій показала, з ким прокидається вранці

З Христиною Святослав розстався в усіх сенсах: артисти більше не працюють разом і не спілкуються. Втім, між ними залишилися теплі товариські взаємини. Коли Христина дізналася про народження спадкоємця у колишнього продюсера, одразу ж його привітала.

Звісно, шанувальників артистки дуже цікавить, а хто ж полонив її серце та планує побудувати з нею сім’ю. І чи взагалі існує такий чоловік, який зміг підкорити красуню? У цьому питанні Соловій дотримується принципів Вакарчука і також приховує усе, що не стосуються її творчості.

На її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram інколи з’являються кадри з її буднів, однак, вони носять суто розважальний, легкий та ненав’язливий характер. Так, нещодавно? наприклад, Соловій потішила своїх фанатів кадром з котом.

Христина Соловій показала, з ким прокидається вранці

Пухнастик був сфотографований красунею після того, як вона прокинулася. Втім, котик ще спав. А от Христина Соловій насолоджувалася видом, сидячи навпроти.

Хтозна, можливо колись співачка буде більш відкритою і тішитиме не тільки кадрами з домашніми тваринами.