“Святе місце порожнім не буває”: Орбакайте не натішиться після втечі 73-річної Алли Пугачової за кордон

Після початку повномасштабної війни в Україні Алла Пугачова та її чоловік Максим Галкін прийняли рішення виїхати з російської федерації. Як на зміни реагує Христина Орбакайте?

Легенда російської естради Алла Пугачова та її чоловік Максим Галкін одразу ж відреагували на напад російської федерації та публічно засудили його. З огляду на небезпечність перебування у Підмосков’ї після даного жесту, сім’я прийняла рішення виїхати за кордон.

Алла Пугачова більше не зазвучить в росії
Христина Орбакайте вразила поведінкою після від’їзду Алли Пугачової

І хоча спочатку родина планувала повернутися до росії, нещодавно стало відомо, що суперзірка російського шоу-бізнесу покидає свою батьківщину та емігрує.

Христина Орбакайте вразила поведінкою після від’їзду Алли Пугачової

Однак, її старша дочка Христина Орбакайте залишається, і здається, абсолютно не нервує через зміни. Шанувальники помітили, що співачка дуже радісна і продовжує насолоджуватися життям, не дивлячись ні на що.

“Знайшлися, швидше за все, і ті, хто зовсім відверто раді її від’їзду. Недарма ж існують такі висловлювання, як святе місце порожнім не буває. Але чи підозрювала Пугачова про те, що така корислива людина виявиться зовсім поряд?”, — ділиться думкою МедіаБум.

Варто відмітити, що через повномасштабну війну у сімейства також виникли проблеми не тільки фінансового характеру.

Нещодавно стало відомо, що син Христини Микита Пресняков підпадає під мобілізацію. Втім, хлопець швидко зібрав речі та втік за кордон. Лише після цього його батько Володимир Пресняков почав дозволяти собі публічно підтримку російської агресії і навіть матеріальні пожертви, які підуть на благо окупантам.

Тим часом Христина ніяким чином не коментує усе, що відбувається і дотримується лінії поведінки, яку обрали більшість російських зірок — безперервне мовчання. Алла Пугачова також спочатку не сказала і слова, але шанувальники поставилися до позиції Максима Галкіна, як до позиції всієї сім’ї.

Схожі статті