Євген Сморигін з “Дизель шоу” склав іспит для отримання українського громадянства та розповів, як це було

Актор і гуморист Євген Сморигін розповів, що готується отримати український паспорт та поділився нюансами іспиту, який йому потрібно було пройти для цього. Як все відбувалося — дізнайтеся у матеріалі.

24-те лютого перевернуло нашу реальність з ніг на голову. Сьогодні приналежність до нашої держави відчуває кожен, хто пізнав ціну свободи у середині держави. Євген Сморигін, наприклад, вирішив взагалі отримати український паспорт. Сміливе рішення сколихнуло мережу, адже сам він народився у Мінську, хоча й багато років присвятив нашій країні.

Євген Сморигін з Дизель шоу склав іспит для отримання українського громадянства

Втім, тепер заповітну ID-картку з тризубом оформити не так просто. У жовтні цього року стало відомо, що уряд вирішив запровадити іспити для отримання громадянства. Серед усього слід знати історію нашої держави та розбиратися у Конституції.
Євген Сморигін поділився враженнями, адже нещодавно вирішив стати частиною України офіційно. Актор, який сам походить з Білорусі, розповів, що тут, у нашому краї він знайшов все. Навіть його половинка, красуня дружина — українка.

“Я вважаю, я повинен бути українцем”, — пояснив своє рішення знаменитий чоловік.

За словами гумориста, завдання були не складними. Складав їх на комп’ютері, а навпроти за ним стежила камера.

Євген Сморигін з Дизель шоу склав іспит для отримання українського громадянства

Зірці потрібно було описати українською, що зображено на картинці, а ще було потрібно доповнити текст пропущеними словами. Це лише кілька завдань, які пригадав комік. Для нього це не стало проблемою, адже він давно має справу з контентом нашою мовою, бо працює у креативній сфері. Також дуже добре допомагає йому розвивати навички і те, що він займається озвученням солов’їною. На все про все у знаменитості була всього лиш одна година, проте, цього часу вистачило, аби впоратися із іспитом та все скласти на відмінно.

Нагадаємо, що Євген Сморигін давно одружений та має дітей, які народилися в Україні. Про свою справжню батьківщину, Білорусь, зірковий чоловік вже навіть і не згадує.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.